На «1+1» вийде новий праймовий російський серіал «Любов не те, що здається»

7 Травня 2009
24087
7 Травня 2009
11:50

На «1+1» вийде новий праймовий російський серіал «Любов не те, що здається»

24087
На «1+1» вийде новий праймовий російський серіал «Любов не те, що здається»

З 12 травня на «1+1» стартує новий праймовий серіал «Любов не те, що здається». Фільм вийде у слоті 21.15-22.30, де раніше транслювалася «Маргоша», а нині транслюється серіал «У червні 41-го».

 

Виробництво 40-серійної мелодрами «Любов не те, що здається» здійснювала компанія Russian World Studios. Режисери - Вадим Данцигер, Андрій Лініч та Олександр Пронкін, продюсер - Сергій Пікалов. Головні ролі зіграли Дарія Іванова, Павло Баршак, Людмила Гнілова, Олександр Васильєв, Валентин Смирнитський, Анна Самохіна, Оксана Сташенко та інші.

 

Також 12 травня серіал стартує на російському каналі СТС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24087
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pusik
5454 дн. тому
Серіал прикольний,смішний і цікавий:-)
Profi
5476 дн. тому
Очередная маЦковская ЧУШЬ !!! 1+1 отстойник руцькых сырыалов ! Тьфу !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду