Юрій Нікітін: ТОНІС не продається

22 Квітня 2009
10054
22 Квітня 2009
18:24

Юрій Нікітін: ТОНІС не продається

10054
Юрій Нікітін: ТОНІС не продається

Чутки про те, що телеканал ТОНІС виставлений на продаж, насправді пояснюються бажанням власників знати ринкову вартість каналу, тоді як насправді намірів продавати його компанія «ВОК Стрім» не має. Про це розповів в своєму першому після призначення інтерв'ю сайту «Дуся» новий генеральний продюсер ТОНІСа Юрій Нікітін.

 

«Це як аукціон. Наскільки я розумію, це треба для того, щоб знати ринкову вартість каналу сьогодні. По-моєму, це цілком нормально, - сказав Юрій Нікітін. - І не думаю, що він буде продаватись, оскільки це дуже серйозний стратегічний актив компанії «ВОК Стрім». Просто заради грошей продавати канал сенсу немає: зараз із нуля побудувати ефірний канал неможливо - немає частот». Він також повідомив, що зараз ТОНІС проводить внутрішній аудит.

 

Також Юрій Нікітін розповів про заплановані зміни у форматі каналу, кадрові зміни, розподіл обов'язків між ним і головою правління Дмитром Тузовим тощо. Читайте інтерв'ю Юрія Нікітіна повністю тут.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10054
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
;)
5485 дн. тому
А насчет УЖЕ ПРОДАН - можно поподробней? Кто чего зна?
оська
5486 дн. тому
"Я в отличном тонисе..."Хи-хи...
soza
5487 дн. тому
коломойский-кадыров-никитин-костерин.
s
5487 дн. тому
Канал не продается, УЖЕ ПРОДАН ! С кем нужно переспать, чтобы стать генпродюсером канала? - с КАДЫРОВЫМ
...
5487 дн. тому
Ну если Тонис не продается так же, как и Даша Астафьева...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду