За що вони так ненавидять «Детектор медіа» і Дусю

5 Червня 2009
5645
5 Червня 2009
13:34

За що вони так ненавидять «Детектор медіа» і Дусю

5645
За що вони так ненавидять «Детектор медіа» і Дусю

Завтра День журналіста. З цієї нагоди ми вирішили влаштувати собі свято духу (або, як його ще називають, «пир духа») і вислухати багато правди в очі. Для цього ми запитали наших улюбленців, за що вони нас так ненавидять.

 

На це запитання щиро або по-різному відповідали Олексій Семенов, Роман Скрипін, Ігор Посипайко, В'ячеслав Піховшек, Вахтанг Кіпіані, Олександр Богуцький, Єгор Бенкендорф, Мустафа Найєм (який знайшов на ТК джинсу і точно знає, хто і за скільки її замовляє), Казбек Бектурсунов, Андрій Куликов, Ольга Сумська, Марічка Падалко, Наталія Катеринчук, Наталія Мосейчук, Євген Кисельов, Данило Яневський (якого не цікавить, що відбувається в професії), Ірина Павлик, Єгор Чечеринда і Людмила Добровольська. А Дмитро Джангіров сказав «Алло?».

 

Читайте опитування повністю в Дусі!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5645
Теги:
Читайте також
27.04.2009 15:36
3 505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду