«1+1» знімає серіал «Тільки кохання». Покаже у вересні

13 Квітня 2009
7416
13 Квітня 2009
11:50

«1+1» знімає серіал «Тільки кохання». Покаже у вересні

7416
«1+1» знімає серіал «Тільки кохання». Покаже у вересні

Компанія «1+1 Production» розпочала зйомки україномовного телесеріалу «Тільки кохання» - 100-серійної адаптації румунського формату Only love. Як повідомляє газета «Факты и комментарии», стрічка вийде в ефір телеканалу «1+1» у вересні 2009 року.

 

Серіал зніматиметься у Києві до кінця літа. На каналі наголошують, що це «перший після "Роксолани" довгий серіал, що знімається українською». Режисером проекту став Антон Гойда, який раніше працював над теленовелою «Серцю не накажеш» за румунським форматом «Сльози кохання».

 

Головні ролі у фільмі грають Олександр Нікітін, Яна Соболевська, Вікторія Литвиненко, Олексій Вертинський, Володимир Задніпровський та Олеся Самаєва. Також у фільмі з'явиться Катерина Кузнєцова - переможниця першого сезону шоу «Танцюю для тебе».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7416
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mobims_ru
3991 дн. тому
MESSAGE
Опанас 
5491 дн. тому
Для тих кому цікаво хочу сказати, шо цей серіал знімає май же вся та комманада яка знімала колишню. Май же все керівництво з Росіїю Цікаво чи не так?
Гантон Хвойда
5491 дн. тому
Доже бой, доже бой! Антон Гойда... Сначала папа его тянул, теперь в очередной сериал пристроили. Господи, ну когда-нибудь время понтовиков закончится? Великий документалист, {CENSRED} такое количество раз, что души Бабьего Яра (прости меня, Господи), о котором он якобы делал фильм, - стонут от дилетанства этих "мытцив"... Хотя... Какой канал, - такой и режиссер. Все правильно. Чего это я? Извините... Со второй дорожки....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду