«1+1» переніс україномовний серіал «Тільки кохання» з вечірнього прайму в ранковий ефір

26 Березня 2010
21484
26 Березня 2010
12:05

«1+1» переніс україномовний серіал «Тільки кохання» з вечірнього прайму в ранковий ефір

21484
«1+1» переніс україномовний серіал «Тільки кохання» з вечірнього прайму в ранковий ефір

«1+1» переніс україномовний серіал «Тільки кохання» з вечірнього прайму в ранковий ефір. З 29 березня показ перенесено на 11.00.

 

Раніше «Тільки кохання» виходило у праймі о 18.30. Однак це вже не перша зміна слоту цього серіалу, адже попереднього тижня він виходив о 14.00.

 

Найімовірніше «Тільки кохання» перемістилось з прайму у ранковий слот через  низькі показники. Адже  в середньому за весь час показу о 18.30 серіал мав рейтинг 4, 32%, частку 11,05% за загальнонаціональною панеллю та рейтинг 2,24%, частку 6,48% за «50 тис.+», аудиторія 18+, GFK. А от за комерційною аудиторією каналу 18-54, «50 тис.+» - рейтинг проекту склав 1,78%, частка 6,81%. Це при тому, що середня частка каналу за цією аудиторією 9,84%.

 

Проте у прес-службі каналу перенесення серіалу обгрунтували «комфортом для глядачів».

 

«За нашими оцінками, аудиторії серіала «Тільки кохання» комфортно буде дивитись цей серіал у цьому слоті, оскільки здебільшого це жінки, які не працюють, і до 11 години як раз відправляють дітей до школи, чоловіків -  на роботу, закінчують усі хатні справи і можуть дивитись телевізор. Вечірній час ми відвели для продуктів, орієнтованих на ширшу публіку».

 

Нагадаємо, «Тільки кохання» - 100-серійна адаптація румунського формату Only love.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.1plus1.net

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21484
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оборудка
5149 дн. тому
Все правильно, зранку краще.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду