Україномовний серіал «Тільки кохання» на «1+1» стартує 25 січня

20 Січня 2010
27647
20 Січня 2010
10:26

Україномовний серіал «Тільки кохання» на «1+1» стартує 25 січня

27647
Україномовний серіал «Тільки кохання» на «1+1» стартує 25 січня

Прем'єра україномовного серіалу «Тільки кохання» на «1+1» відбудеться 25 січня о 18.30, повідомили у вечірньому випуску ТСН 19 січня.

 

Нагадаємо, «Тільки кохання» - 100-серійна адаптація румунського формату Only love позиціонується як перша україномовна теленовела.

 

Її виробництво здійснювала «1+1 Production». У головних ролях: Олександр Нікітін, Магдалена Горська, Аліса Лукшина, Вікторія Литвиненко, Катерина Кузнєцова, Володимир Міненко, Влад Задніпровський, Лариса Руснак, Олексій Вертинський. Продюсери: Олександр Ткаченко, Габріель Попеску.

 

Режисери: Антон Гойда, Ігор Забара, Володимир Онищенко.

 

Раніше старт серіалу планувався на вересень 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27647
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мужик
5201 дн. тому
Семь футов под килем! Порви их, Ткач! И пусть завистники и продажная Телекритика позатыкаются. Что, уволили Ткача? А фиг вам! Саша, ты рулил плюсами, рулишь и рулить будешь всегда! Ты лучший! А я не Настя, не Женя, не Оля, не Аня и тем более не Ксюха!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду