«1+1» знімає новий україномовний серіал за форматом Sony

26 Березня 2010
25523
26 Березня 2010
14:29

«1+1» знімає новий україномовний серіал за форматом Sony

25523
«1+1» знімає новий україномовний серіал за форматом Sony

«1+1» знімає комедійний серіал «Світ Соні» за форматом Sony. Про це у бліц-інтерв'ю виданню «Медіабізнес» повідомив генеральний директор каналу Олександр Ткаченко.

 

«Цього тижня ми запустили у виробництво україномовний серіал "Світ Соні". Його важко назвати сіткомом. Швидше, це - комедійний серіал. В головних ролях Олеся Жураховська і Дмитро Лаленков», - сказав пан Ткаченко.

 

За його словами, у серіалі буде понад 30 серій. Вартість виробництва канал не розголошує.

 

Нагадаємо, попередній  україномовний серіал власного виробництва «Тільки кохання» канал переніс з прайму на ранок через низькі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25523
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Простий глядач
5149 дн. тому
Треба запрошувати акторів, які в побуті користуються українською мовою. Бо якщо він каже "хаціф" замість "хотів", мені дивитися стає нецікаво.
Бабкайожка
5149 дн. тому
Давно пора. Только бы качественно сделали, а то те российские, что сейчас, не выдерживают никакой критики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду