Каріна Палаєва стала піар-директором «Савік Шустер Студіоc»

27 Березня 2009
34733
27 Березня 2009
11:39

Каріна Палаєва стала піар-директором «Савік Шустер Студіоc»

34733
Каріна Палаєва стала  піар-директором «Савік Шустер Студіоc»

Екс-промо-директор компанії «Гравіс» Каріна Палаєва стала  піар-директором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіос».  Цю інформацію ТК підтвердила сама пані Палаєва. 

 

У компанії вона займатиметься просуванням продакшну та брендів нових проектів. «Завдання стоїть не у просуванні одного продукту "Шустер live", який уже існує, а у просуванні самої компанії та унікальної команди, її майбутніх проектів, які будуть вироблятись», - пояснила пані Палаєва.

 

Нагадаємо, Каріна Палаєва залишила «Гравіс» (на той час - оператор «Сіті» і «Кіно») 1 грудня 2008 року, коли  у зв'язку з реструктуризацією в компанії був скорочений піар-відділ.

 

Інвесторами створеної влітку 2008 року компанії «Савік Шустер Студіос» є Савік Шустер та президент корпорації «Істіл» Мохаммад Захур (за непідтвердженою інформацією, в проекті також бере участь компанія «Поверхность ТВ»). Компанія виробляє ток-шоу «Шустер live» на замовлення ТРК «Україна», а також інші проекти, зокрема «100 українців» (в ефір ТРК «Україна» вийшов один випуск, після чого канал вирішив не укладати угоду про придбання шоу) та «20» (на замовлення 5 каналу). За угодою з телеканалом «Україна» продакшн зобов'язаний пропонувати каналу всі нові проекти, а у разі відмови має право продавати їх іншим мовникам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34733
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду