detector.media
27.03.2009 11:39
Каріна Палаєва стала піар-директором «Савік Шустер Студіоc»

Екс-промо-директор компанії «Гравіс» Каріна Палаєва стала  піар-директором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіос».  Цю інформацію ТК підтвердила сама пані Палаєва. 

 

У компанії вона займатиметься просуванням продакшну та брендів нових проектів. «Завдання стоїть не у просуванні одного продукту "Шустер live", який уже існує, а у просуванні самої компанії та унікальної команди, її майбутніх проектів, які будуть вироблятись», - пояснила пані Палаєва.

 

Нагадаємо, Каріна Палаєва залишила «Гравіс» (на той час - оператор «Сіті» і «Кіно») 1 грудня 2008 року, коли  у зв'язку з реструктуризацією в компанії був скорочений піар-відділ.

 

Інвесторами створеної влітку 2008 року компанії «Савік Шустер Студіос» є Савік Шустер та президент корпорації «Істіл» Мохаммад Захур (за непідтвердженою інформацією, в проекті також бере участь компанія «Поверхность ТВ»). Компанія виробляє ток-шоу «Шустер live» на замовлення ТРК «Україна», а також інші проекти, зокрема «100 українців» (в ефір ТРК «Україна» вийшов один випуск, після чого канал вирішив не укладати угоду про придбання шоу) та «20» (на замовлення 5 каналу). За угодою з телеканалом «Україна» продакшн зобов'язаний пропонувати каналу всі нові проекти, а у разі відмови має право продавати їх іншим мовникам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY