14 жовтня канал «24» почне транслювати новини на iPhone

13 Жовтня 2008
5265
13 Жовтня 2008
11:13

14 жовтня канал «24» почне транслювати новини на iPhone

5265
14 жовтня канал «24» почне транслювати новини на iPhone
14 жовтня телеканал новин «24» оголошує офіційний старт проекту трансляції новин на iPhone. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Охочим переглядати програми каналу необхідно, користуючись  інструкцією на сайті телеканалу www.24tv.com.ua , завантажити сервіс на свій iPhone. За інформацією прес-служби, сервіс уже працює в тестовому режимі, і ним скористалось майже 3 тисячі власників iPhone.
 
 «Трансляція новин на iPhone – це до певної міри іміджевий крок, - зазначив генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко, - проте ми переконані, що серед нашої цільової аудиторії цей сервіс стане модним трендом. По собі знаю, що дуже зручно мати свіжі новини під рукою, коли стоїш у корку в своєму авто або перебуваєш в залі очікування аеропорту».
 
Партнером каналу в цьому проекті стала компанія iLand. Програму подано на розгляд до сервісу AppStore, що може забезпечити їй поширення серед україномовних людей в усьому світі. У майбутньому канал «24» планує вести трансляцію новин на інших мобільних терміналах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5265
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5676 дн. тому
мило. сервис для пиратских телефонов. в Украине айфоны официально не продаются.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду