detector.media
13.10.2008 11:13
14 жовтня канал «24» почне транслювати новини на iPhone
14 жовтня телеканал новин «24» оголошує офіційний старт проекту трансляції новин на iPhone. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Охочим переглядати програми каналу необхідно, користуючись  інструкцією на сайті телеканалу www.24tv.com.ua , завантажити сервіс на свій iPhone. За інформацією прес-служби, сервіс уже працює в тестовому режимі, і ним скористалось майже 3 тисячі власників iPhone.
 
 «Трансляція новин на iPhone – це до певної міри іміджевий крок, - зазначив генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко, - проте ми переконані, що серед нашої цільової аудиторії цей сервіс стане модним трендом. По собі знаю, що дуже зручно мати свіжі новини під рукою, коли стоїш у корку в своєму авто або перебуваєш в залі очікування аеропорту».
 
Партнером каналу в цьому проекті стала компанія iLand. Програму подано на розгляд до сервісу AppStore, що може забезпечити їй поширення серед україномовних людей в усьому світі. У майбутньому канал «24» планує вести трансляцію новин на інших мобільних терміналах.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY