detector.media
24.09.2008 14:35
ТРК «Україна» продовжує співпрацю зі «Сферою-ТВ» та веде переговори щодо продажів реклами на ТРК «Футбол»
Сейлз-хаус «Сфера-ТВ» продовжуватиме продавати рекламу на ТРК «Україна» у 2009 році. Цю інформацію «ТК» підтвердив засновник «Сфера-ТВ» Юрій Когутяк.
 
«Ми підписали угоду на декілька років щодо продажу рекламних можливостей телеканалу “Українаще у 2007 році. Угода продовжується автоматично, якщо результати роботи “Сфери-ТВ” є задовільними, – розповів пан Когутяк. – Той факт, що цього року майже не було закулісної метушні, говорить сам за себе. 2009 рік стане п’ятим роком нашої співпраці».
 
У прес-службі телеканалу «Україна» суму угоди не розголошують, однак наголошують на тому, що у порівнянні з минулим роком вона зросла. За словами Юрія Когутяка «більше, ніж зріс ринок» (при цьому цифри зростання ринку називаються 20 - 25%).
 
Юрій Когутяк переконаний, що у наступному сезоні «Україні» вдасться значно збільшити рейтингові показники за рахунок підвищення якості програмного продукту: «У цьому сезоні зміни, які накопичувалися на каналі за останні півтора роки, даються взнаки. “Україна” перетворилася з другорядного на канал “першого вибору”. Знаючи плани розвитку каналу, можу сказати, що це тільки початок тих змін, які вже змусили говорити про себе і професійне середовище, і глядачів. Вже сформовано команду і починають формуватися ідеї, які не тільки збільшать частку телеперегляду, а і зроблять канал незамінним при плануванні національних компаній».
 
Також у прес-службі телеканалу повідомили, що на сьогодні зі «Сферою-ТВ» ведуться переговори щодо продажу рекламних можливостей на ТРК «Футбол».
 

Компанія «Сфера-ТВ» є ексклюзивним продавцем реклами на каналі «Україна» з 2005 року. Окрім продажів, вона займається розробкою, просуванням на ринок і продажем створеного компанією Cybernetic Systems програмного забезпечення для телеканалів і структур, які продають рекламний час.  Окрім цього компанія продає рекламні можливості каналів ТВі, частково 5 каналу, "24" та ТРК "Київ".

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY