«Воля» та SigmaBleyzer публічно оголосили про об’єднання та залучення інвестиції $300 млн

29 Липня 2008
4296
29 Липня 2008
11:53

«Воля» та SigmaBleyzer публічно оголосили про об’єднання та залучення інвестиції $300 млн

4296
«Воля» та SigmaBleyzer публічно оголосили про об’єднання та залучення інвестиції $300 млн
29 липня 2008 року компанія SigmaBleyzer оголосила про об’єднання компанії «Воля» (Aquorn Limited) та регіональних кабельних операторів, що належать фондам прямих інвестицій під управлінням SigmaBleyzer (Oisiw Limited), та створення найбільшого провайдера телекомунікаційних послуг в Україні, який здійснюватиме свою діяльність в понад 15 найбільших міст України. Про це повідомляє прес-служба компанії «Воля». Утворена в результаті злиття об’єднана компанія носитиме назву Volia Limited і зможе обслуговувати понад 2,5 мільйонам домогосподарств України.
 
Окремою угодою Providence Equity Partners, один з найвідоміших у світі фондів прямих інвестицій у сфері медіа та телекомунікацій, здійснить додаткову інвестицію в компанію «Воля»; таким чином, загальна сума інвестицій в об’єднану компанію перевищить US$300 мільйонів.
 
Угоду було схвалено Антимонопольним комітетом України. 
 
Providence Equity Partners є одним з найбільших у світі фондів прямих інвестицій, який спеціалізується на компаніях в сферах медіа, розваг, телекомунікацій та інформації в усьому світі. Providence керує прямими інвестиціями на загальну суму близько 22 мільярдів доларів США, і з моменту заснування компанії у 1989 році здійснила інвестиції в понад 100 компаній, що знаходяться у більш ніж 20 країнах світу.  
 
«Воля» – провайдер телекомунікаційних послуг: кабельного телебачення та високошвидкісного доступу до Інтернету в Україні. Після об’єднання новоутворена компанія Volia Limited обслуговуватиме понад 2,5 мільйони домогосподарств та 1,8 мільйони активних користувачів. «Воля» надає послуги доступу до пакетів телевізійних програм, доступу до Інтернету, голосовий зв’язок (VoIP). Наразі ведуться роботи по впровадженню нових послуг – «відео на замовлення» (VoD) та платні перегляди (PPV).  
 
SigmaBleyzer (Хьюстон; Техас, США) офіси працює у Східній Європі понад десять років і є одним з найбільших інвесторів приватного капіталу в регіоні. SigmaBleyzer керує фондами та спеціальними інвестиційними компаніями на загальну суму близько одного мільярда доларів США, та з 1994 року здійснила інвестиції в більш ніж 80 компаній в Україні. Працює також в Румунії, Болгарії та Казахстані.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4296
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andrjei
5753 дн. тому
Congratulations !!! They do it !!!
Cергей
5753 дн. тому
Таня, ты для начала посмотри на статистику. В Украине за чертой бедности живут около 30 % населения. Для начала надо поднимать уровень жизни, который у нас уже на предпоследнем месте в Европе. О каких европейских стандартах может идти речь? А гнаться за поездом мы умеем. "Государственная налоговая администрация зарегистрировала в этом году 7444 человека с доходами более 1 млн гривен. По словам заместителя председателя налоговой Сергея Лекаря, около 360 из них «засветили» более 10 млн гривен. И никто не зарегистрировал свыше 1 миллиарда, хотя еще в 2005 году трое украинцев заявили о том, что они его заработали." "Комсомольская Правда в Украине"
zigi
5753 дн. тому
Отсюда одно ясно, что доступного кабельного тв украинский зритель уже не увидит. Если Воля доберется до регионов, то кабельное за 6 грн врядли кто уже увидит. 20 грн как минимум будет стоить. И то вопрос насколько долго 20 грн? Затем скажут 30 грн........
Таня
5753 дн. тому
Я считаю, что Воля первая компания в нашей стране которая идет в ногу со временим. Благодаря єтому Украина хото немного приблизиться к Європейским стандартам.
Анисий
5754 дн. тому
Ой, что ж теперь будет-то??? Не понимаю, как Антимонопольный комитет может разрешать подобные слияния... Это ж форменная монополия получаяется... 2,5 млн домохозяйств это ж больше половины всех розеток страны...
Squirell
5754 дн. тому
Круто!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду