Микола Княжицький запускає телеканал ТVI

31 Січня 2008
26248
31 Січня 2008
22:02

Микола Княжицький запускає телеканал ТVI

26248
Микола Княжицький запускає телеканал ТVI
У березні розпочне мовлення новий кабельно-супутниковий телеканал TVI, генеральним директором якого є Микола Княжицький, повідомляє «Медіабізнес».
 
За словами пана Княжицького, канал відзначатиметься прем’єрним кінопоказом та серіалами власного виробництва, а також інформаційно-аналітичною програмою, яку вестиме Віталій Портников.
 
«Канал буде розрахований на мешканців міст, які мають доступ до кабельного телебачення, - розповів Микола Княжицький. – Це буде якісний кабельний канал із прем’єрним кінопоказом та прем’єрними серіалами – російськими і зарубіжними. Для цього каналу ми зніматимемо в Україні серіали власного виробництва. Спочатку плануємо робити аналітичну програму, а з 1 вересня, коли канал вийде з новою сіткою мовлення – щоденні випуски новин і авторські програми».
 
Канал, за словами Миколи Княжицького, буде переважно україномовним, але його головними конкурентами повинні стати міжнародні версії російських телеканалів. Пан Княжицький не називає інвесторів, але зазначає, що це «кілька міжнародних і українських компаній».
 
Ліцензії на мовлення TVI поки що не отримав. «Оскільки основні структури каналу розташовані у Великій Британії, ми дивимось, чи будемо ми вести мовлення за українською ліцензією, чи користуватимемось Конвенцією про транскордонне мовлення, згідно з якою міжнародні канали європейського виробництва також транслюються у кабельних мережах України», - сказав Микола Княжицький.
 
Як уже повідомляла «ТК», однією із сфер ділових інтересів Миколи Княжицького є продаж реклами та представництво інтересів російських телеканалів  ЗАТ «ІнтерТВ» - RTVI, «Детский мир» та «Наше кино». ЗАТ «ІнтерТВ» пов’язане з опальним російським олігархом Володимиром Гусинським, і головні активи цих телеканалів базуються саме у Великій Британії. Таким чином, є підстави пов’язувати новий проект Миколи Княжицького TVI із компанією «ІнтерТВ». Раніше про можливе працевлаштування Миколи Княжицького та Віталія Портникова в українському представництві RTVI писала «Деловая столица». «ТК» перевіряє це припущення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Медіабізнес»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26248
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 945
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Чебуратор
5923 дн. тому
А че, Тёму не берет с собой?
5927 дн. тому
Любопытной Варваре на базаре нос оторвали! Наше общество устроено так, что многие знают, но не спешат об этом говорить - ибо без толку. Вон один решил побороться за правду - так ответов и от месткома, и от профкома...
Любопытный
5927 дн. тому
А можно поинтересоваться в чем суть трюков? Ато много написано о "трюках", но непонятно, что же это за трюки секретные?:)
5927 дн. тому
То, что они "работают без Коли", говорит лишь о том, что с ним никто из собственников не хотел связываться. Иногда себе дешевле подобрать новый менеджмент. Не понимаю, как можно прощать таким "деятелям", и сколько еще "богатеньких Буратин" обломают свои носики... Правда, Коля - не один такой, но как ему удается так удачно повторять свои трюки?
Проверено жизню
5927 дн. тому
А сколько?:) Ну кроме Вас, конечно :) Я знаю многих людей, которые работали с Колей, работали без него. Но тех, которые "ни за что не будут"... хммм... кажеться это "ни за что" как-то звучит радикально. Таких людей я и сам боюсь :) А о том, что работают но без Коли, это трагично?:) А вы приведите пример проектов, которые Коля запускал, но они не работают.
Fox
5927 дн. тому
2Проверено жизнью Проекты-то работают, но без Коли... :)))) А вот сколько людей уже ни за что не будут работать с Колей? Се ля ви...;)
Проверено жизню
5927 дн. тому
Все проекты, которые Коля запускал, до сих пор на рынке и до сих пор успешно работают. Кто-то умеет хорошо поливать других грязью, кто-то умеет хорошо тихонько сидеть и думать, что все воруют. А кто-то умеет запускать успешные проекты. Такова селяви, господа. Ведь, УНИАН, СТБ, ICTV, Интерньюз, Газета 24 начинались именно с Коли, и даю зуб, что каждый раз были "доброжелатели", которые обсуждали эти "зажигаения". А что в результате? Проекты работали, работают и завоевали свое место под солнцем.
Fox
5927 дн. тому
Баааааааааальшоооооому кораблю бааааааальшое плавание! Хотел бы посмотретьь как они Гусинского на....ут... :))))))))))))))))))))))))) Ждать, думаю, не долго... :)))))))))))))))))))))))))))))))
Проверено
5927 дн. тому
Княжицкий больше года нигде не работает. Вначале надувает от важности щеки, а когда приходит время пахать уходит громко хлопая дверью. Никакого авторитета.
Parero
5927 дн. тому
Особенно интересно - главнй конкурент российские каналы, но канал делают украиноязычным, это извини как?
ветеран
5928 дн. тому
профессиональный {CENSORED} добрался до Гусинского. Браво, Княж! Как тебе удается столько лет {CENSORED}, и при этом ходить кашп
bereza
5928 дн. тому
Великий эксперт и известный Колобок отечественного ТВ не знает, к сожалению, что Конвенция в Украине пока не ратифицирована. Ну, ничего. Старт канала, обильные инвестиции - это его любимый этап. А там, глядишь, "я от бабушки ушел, я от дедушки ушел..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду