Канали Пінчука створили сейлз-хаус

10 Грудня 2007
21774
10 Грудня 2007
18:09

Канали Пінчука створили сейлз-хаус

21774
Канали Пінчука створили сейлз-хаус
Телеканали ICTV, СТБ і Новий, що входять до умовного медіахолдингу Віктора Пінчука, створили ексклюзивне агентство для продажу комерційних можливостей каналів під назвою «Нова комерційна телегрупа», повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на офіційне повідомлення.
 
Генеральним директором компанії призначено маркетинг-директора «Старлайт-медіа» та ICTV Андрія Партику. Директором із спонсорства стала директор з реклами Нового каналу  Вікторія Бурдукова, директором із реклами – комерційний директор СТБ Андрій Тюленєв. Директором із маркетингу призначено медіа-директора рекламного агентства «Старком» Сергія Смілянського, директора із запровадження – Альону Критович, заступника комерційного директора ICTV.
 
Агентство отримало ексклюзивні права на продаж та розміщення у 2008 році роликів у рекламній квоті каналів, спонсорських проявів, телемагазинів, а також на створення інтерактивних проектів у ефірі каналів та виробництво замовних відеоматеріалів – сюжетів і програм.
 
Раніше Новий канал, ICTV та СТБ продавали спонсорство самостійно. Продажі прямої реклами на каналі ICTV у 2007 році здійснювала «Інтер-реклама», на СТБ та Новому каналі – близька до неї компанія «Стиль-С+».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Медіабізнес»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду