Директором ТОВ «НІС» став Антон Нікітін, головним редактором - Сергій Мамаєв, головним оператором – Олексій Кучеренко

4 Травня 2007
9695
4 Травня 2007
16:39

Директором ТОВ «НІС» став Антон Нікітін, головним редактором - Сергій Мамаєв, головним оператором – Олексій Кучеренко

9695
 Директором ТОВ «НІС» став Антон Нікітін, головним редактором - Сергій Мамаєв, головним оператором – Олексій Кучеренко

Директором товариства з обмеженою відповідальністю «Національні інформаційні системи», про створення якого вже повідомляла «Детектор медіа», став Антон Нікітін. Це підтвердив у телефонній розмові з «ТК» сам пан Нікітін. Головним редактором став Сергій Мамаєв, головним оператором – Олексій Кучеренко.

 

За словами пана Нікітіна, інформація про те, що понад 50 співробітників ІАС «Інтера» написали заяви на звільнення, не відповідає дійсності. Керівник інформаційно-аналітичної служби каналу, яка має бути ліквідована 17 травня, не відповів на запитання «ТК» щодо фактичної кількості звільнених. За його словами, те, що на роботу до «НІС» не запросили більшість журналістів ІАС «Інтера» було «організаційним внутрішнім рішенням. Питання лояльності менеджменту до журналістів не були пріоритетом для прийняття рішень». Антон Нікітін також відмовився відповідати на запитання про склад засновників ТОВ «НІС». Від новинного комплексу каналів «Інтер» і К1, каже пан Нікітін, менеджмент сподівається «повного лідерства на ринку у цьому сегменті телебачення».

 

«Детектор медіа» сподівається отримати відповіді на запитання щодо складу засновників та інших організаційних аспектів створення ТОВ «НІС» від членів правління «УНТК», які поки що, на жаль, недоступні для коментарів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду