Партія Ющенка просить не допускати "чорного піару"

2 Грудня 2005
557
2 Грудня 2005
13:29

Партія Ющенка просить не допускати "чорного піару"

557
Партія Ющенка просить не допускати "чорного піару"
Фракція "Наша Україна" звернулася до всіх партій та блоків із закликом не допустити практики так званого "чорного піару" та провести чесні парламентські вибори 2006 року.

Про це йдеться у заяві фракції, підписаній її лідером Миколою Мартиненком, текст якої наводить прес-служба НСНУ.

"Ми звертаємося до всіх партій та блоків із закликом не допустити ганебної і засудженої суспільством практики так званого "чорного піару", голослівних звинувачень і наклепів, використання незаконних методів агітації", - йдеться у заяві.

"Сподіваємося, що парламентські вибори 2006 року будуть кроком до подальшої консолідації демократичних сил для утвердження України як цивілізованої європейської держави", - зазначається в документі.

Фракція також називає розпочату виборчу кампанію "історичною". "Це перші вибори на суто пропорційних засадах, які сприятимуть політичній структуризації українського суспільства і становленню української політичної нації", - йдеться у заяві.

У документі також зазначається, що це "перші повністю демократичні парламентські вибори в Україні, на яких не буде ні фальсифікацій, ні дії адмінресурсу, ні силового тиску на виборців".

Українська правда

Читайте також:

Можливі фальсифікації з боку Партії регіонів на парламентських виборах, - Юрій Луценко

Поради ЗМІ щодо розміщення політичної реклами під час виборів

Микола Томенко: Наслідками широкого застосування контрагітації буде зменшення інтересу громадян до виборів і небажання брати в них участь

Ющенко призывает наблюдать за выборами в Украине

Клінтон назвав українську пресу агресивною

Підготовлено проект угоди про чесні вибори
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду