Клінтон назвав українську пресу агресивною

28 Листопада 2005
730
28 Листопада 2005
17:22

Клінтон назвав українську пресу агресивною

730
Клінтон назвав українську пресу агресивною
Колишній Президент США Білл Клінтон вважає, що «преса в Україні стає більш агресивною і вільною».

Таку думку він висловив під час зустрічі зі своїм українським колегою Віктором Ющенком, передає прес-служба Президента України.

Білл Клінтон зазначив, що протягом останніх місяців «з великим інтересом» спостерігав за подіями в Україні.

За словами екс-очільника США, він бачить в Україні «більш життєздатну демократію, свободу слова, свободу політичного зібрання».

Білл Клінтон відзначив «великий прогрес» у сфері розбудови економічної та політичної систем України тощо.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з колишнім Президентом США Біллом Клінтоном, який 27 листопада перебуває в Україні з робочим візитом.

У зустрічі також взяли участь Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук, міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко.

Після завершення короткої прес-конференції Віктор Ющенко та Білл Клінтон поїхали на Михайлівську площу Києва, де вшанували пам’ять жертв Голодоморів.

Президент України розповів гостю про традицію, яка нині зароджується в Україні – вшановувати пам’ять загиблих у Голодоморах та політичних репресіях запаленими свічками. В. Ющенко також із вдячністю згадав рішення про визнання Голодомору в Україні геноцидом проти українського народу, яке першим в світі прийняв у 1988 році Конгрес США.

IMI

Читайте також:

„Не душіть!”: уроки журналістської солідарності

Верховна Рада створила комісію для розслідування фактів тиску на ЗМІ

Президент України вітає рішення парламенту про забезпечення безперешкодної діяльності ЗМІ в передвиборчий період 2006 року

Прийнято зміни до Закону "Про вибори народних депутатів України". Перевірок також не буде

„Репортери без кордонів” занепокоєні станом свободи слова в Україні, але констатують прогрес у справі Гонгадзе

Україна випередила Росію за рівнем свободи слова











Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
730
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду