Коломойський змінив позовні вимоги у справі проти Роднянського

22 Листопада 2005
712
22 Листопада 2005
17:15

Коломойський змінив позовні вимоги у справі проти Роднянського

712
Коломойський змінив позовні вимоги у справі проти Роднянського
Сьогодні після оголошеної раніше перерви судове засідання у справі „Коломойський проти Роднянського, ТОВ „1+1” та державної адміністрації” розпочалося з клопотання позивачів. Представник Коломойського Олена Сидоренко заявила про часткову відмову від позовних вимог, а саме від вимог „зобов’язати ТОВ „1+1” внести зміни до договору і статуту „1+1” про те, що учасником товариства є Коломойський, його частка складає 70%, а решта 30% - у компанії „Інтер-Медіа””, від вимоги здійснити передбачені законом заходи для реєстрації та вимоги зобов’язати Печерську райдержадміністрацію внести зміни до державного реєстру. Таким чином, якщо це клопотання буде задоволене, єдиним відповідачем по даній справі залишиться О. Роднянський.

Як зазначив представник Коломойського В’ячеслав Карташов, в них залишаються „вимоги до Роднянського на право власності частини статутного фонду „1+1” у розмірі 70%”.

Як раніше повідомляла ТК, за інформацією ТОВ „1+1” її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Олекснадр Роднянський і Борис Фуксман (по 20%). В даній справі фігурує 70%. Представник Коломойського Карташов зауважив: „У Роднянського, у відповідності до установчих документів, 70% статутного фонду „1+1”. Це підтвердив і юрист „1+1” Максим Варламов. Таким чином, Роднянський є власником 70% статутного фонду, а компанія „Інтер-Медіа” – 30% ("Інтер-Медіа" є дочірньою компанією СМЕ, і представляє інтереси останньої).

Після судового засідання „Детектор медіа” намагалася взяти коментарі у обох сторін. Однак сторони процесу знову відмовилися від коментарів. Зокрема, представники відповідачів посилались на потребу у вивченні змінених позовних вимог.

Також жодна зі сторін не бажала надати журналістам позовну заяву або принаймні виписки з неї. Щоправда, представник „Інтер-Медіа” Сергій Макаров, коментуючи цей документ, зазначив: „В позовній заяві йдеться про укладення угоди (угода Коломойського з Роднянським про придбання частини статутного фонду „плюсів” – „ТК”), але угода не додається. Там іде посилання лише на усну домовленість”. Також представник відповідачів стверджував, що даної угоди ніколи не було.

Представники Коломойського ще раз підтвердили, що справу не коментуватимуть.

Наприкінці засідання суд оголосив перерву для того, щоб відповідачі могли ознайомитись з заявленим клопотанням. Розгляд справи продовжиться 2 грудня.

Нагадаємо, що Ігор Коломойський вимагає визнати за ним право власності на долю Роднянського в телекомпанії „Студия „1+1””. В той же час засновники компанії стверджують, що такої угоди не було. Перше засідання суду по справі „Коломойський проти Роднянського” було призначено на 10 листопада у тому ж Печерському районному суді. Однак слухання не відбулося внаслідок хвороби судді, і розгляд справи перенесли на 22 листопада.

Наталя Данькова, "Детектор медіа"

Читайте також:

В Печерському суді проходить друге засідання у справі "Коломойський проти Роднянського"

СМЕ намерена выкупить у Роднянского и Фуксмана 40% акций "1+1"

"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1

Коломойский подал на Роднянского в суд

CME покупает "Гравис" и 34-й канал

Григоришин не зміг відбити у Коломойського обленерго

Рональд Лаудер - успішний дилетант

На "1+1" відбулися кадрові перестановки. А Лаудер каже, що Роднянський і Фуксман ще не визначилися з продажем своїх акцій

Коломойський буде судитися з Лаудером, щоб не бути клоуном

Коломойскому не достался канал «1+1»

Игорь Коломойский: «Мы не намерены покупать и дарить кому-то «1+1» за то, что государство возвращает себе свою собственность»

Председатель совета директоров "1+1" А.Роднянский отрицает, что смена менеджмента канала вызвана угрозой проверки со стороны Генпрокуратуры

"1+1" таки продається, а його менеджмент змінили через прокуратуру?

Нові кадрові призначення на каналі „1+1”

Роднянський: власники каналу "1+1" не змінились

Беспристрастная ложь объективизма
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду