"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1

10 Листопада 2005
790
10 Листопада 2005
12:18

"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1

790
"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1
Слухання за позовом співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського до почесного президента телекомпанії "1+1" Олександра Роднянского про визнання за ним права власності на 70% фонду телекомпанії переноситься.

Як сказала секретар судді Андрія Горяйнова, розгляд справи переноситься на 22 листопада у зв'язку з хворобою судді.

Слухання у справі було призначено в Печерськом районному суді Києва.

Коломойский вимагає визнати за ним право власності на частку Роднянського в телекомпанії "Студія "1+1", водночас засновники телекомпанії стверджують, що такої угоди не було.

Як повідомлялося, 15 серпня Роднянський сказав, що співвласникам "1+1", якими є він, Борис Фуксман і американська медіа-корпорація СМЕ (Central Europa Media Enterprises), надійшли пропозиції про продаж пакету акцій, у тому числі від групи "Приват".

За його словами, від групи "Приват" "пропозиція була дуже коректною і привабливою", однак на даний час жодна з цих пропозицій не прийнята, хоча серйозно вивчаються.

20 серпня Коломойський повідомив, що "Приват" купує 40% капіталу "1+1" за $100 млн. у Фуксмана і Роднянського.

25 серпня американський співзасновник "1+1" СМЕ заявив, що угода не одержала остаточного схвалення.

Там також відзначили, що 16 серпня Коломойського було письмово проінформовано про зазначену обставину, а також про те, що СМЕ остаточно і безповоротно відкликає будь-яку свою пропозицію про розгляд зазначеної угоди.

Раніше Роднянський повідомляв, що йому і Фуксману належать частки в розмірі по 20% від статутного фонду "1+1", СМЕ - 60%.

У свою чергу, Коломойський на початку вересня заявив про намір примусити Фуксмана і Роднянського до завершення угоди судовим шляхом. Шанси на виграш судового процесу Коломойский оцінив у 80-90%

Українська правда

Читайте також:

Коломойский подал на Роднянского в суд

CME покупает "Гравис" и 34-й канал

Григоришин не зміг відбити у Коломойського обленерго

Рональд Лаудер - успішний дилетант

На "1+1" відбулися кадрові перестановки. А Лаудер каже, що Роднянський і Фуксман ще не визначилися з продажем своїх акцій

Коломойський буде судитися з Лаудером, щоб не бути клоуном

Коломойскому не достался канал «1+1»

Игорь Коломойский: «Мы не намерены покупать и дарить кому-то «1+1» за то, что государство возвращает себе свою собственность»

Председатель совета директоров "1+1" А.Роднянский отрицает, что смена менеджмента канала вызвана угрозой проверки со стороны Генпрокуратуры

"1+1" таки продається, а його менеджмент змінили через прокуратуру?

Нові кадрові призначення на каналі „1+1”

Роднянський: власники каналу "1+1" не змінились

Беспристрастная ложь объективизма
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду