Ющенка "порізали" надто сильно

6 Жовтня 2005
702
6 Жовтня 2005
15:38

Ющенка "порізали" надто сильно

702
Ющенка "порізали" надто сильно
Прес-секретар президента України Ірина Геращенко має претензії до Першого національного каналу щодо монтажу інтерв'ю Віктора Ющенка телевізійним каналам, що відбулося 4 жовтня.

Про це вона заявила газеті "Комсомольская правда в Украине", повідомляє у четвер УНІАН.

"У нас справді є питання до Першого каналу. Адже спочатку йшлося про те, щоб показати годинну версію розмови з Ющенком. І монтаж мав стати незначним – від телевізійників вимагалося лише прибрати "діри" і довготи. Тому нам зараз украй образливо, що інтерв'ю скоротили так сильно", - зазначила Геращенко.

За її словами, в телевізійній версії не прозвучала позиція президента з приводу фальсифікації виборів, завдань нового уряду і меморандуму з опозицією.

У свою чергу віце-президент Національної телекомпанії України Андрій Шевченко вважає змонтоване інтерв'ю дуже динамічним і цікавим продуктом.

"Порізали із суто технологічних міркувань і винятково на користь глядачів. Вони в результаті побачили найбільш цікаві, яскраві і етапні моменти інтерв'ю. За кадром залишилося все нединамічне і несуттєве", - переконаний він.

Шевченко наголосив, що в процес монтажу ні президент, ні його прес-служба не втручалися.

Разом з тим, на думку ведучого "5 каналу" Євгена Глібовицького, який також був одним з чотирьох представників каналів, які брали інтерв'ю у президента, за кадром залишилися питання зовнішньої політики України (відносини з Росією і ЄС), а також питання про уряд Юрія Єханурова і відставки генерального прокурора.

"Втім, сенсаційних відповідей на ці питання не було – швидше, це було пояснення логіки тих чи інших дій президента", - зауважив Глібовицький.

Українська правда

Читайте також:

Президент не имеет политической воли на создание общественного ТВ

Телеінтерв'ю Президента: багато відповідей, ще більше запитань

Ющенка покажуть без вилучень і обмежень?

Запитання „Детектор медіа”: Як ви вважаєте, чи отримали українські громадяни із інтерв'ю Віктора Ющенка чотирьом телеканалам 4 жовтня відповіді на головні з тих запитань, які у них виникали останнім часом до представників влади?

5 канал сподівається отримати вирізані фрагменти інтерв’ю Ющенка

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: «Інтерв‘ю Президента України змонтовано коректно»

Сегодня Ющенко даст интервью четырем телеканалам

Віктор Ющенко сьогодні розмовлятиме з глядачами чотирьох каналів в єдиній версії запису

З Ющенком можна буде поспілкуватися сьогодні в ефірі одразу трьох каналів(оновлено)

До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України – Ірина Геращенко
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду