До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України – Ірина Геращенко

7 Липня 2005
726
7 Липня 2005
16:34

До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України – Ірина Геращенко

726
До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України – Ірина Геращенко
До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України, - повідомила «ТК» прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко. Планується, що такі телезвернення будуть регулярними (раз на місяць чи два).

Ідея здійснення такого телерадіозвернення з’явилася внаслідок аналізу запитів та звернень громадян, які надходили до громадської приймальні, - каже пані Ірина. - Крім того, прямій ефір з Президентом України, проведений по трьох телеканалах у травні 2005 року, показав жвавий інтерес до активного діалогу Віктора Ющенка з громадянами. Також прес-секретар повідомила, що саме з липня планується відкрити мережу громадських приймалень Президента по всіх областях України. Оскільки найбільше звернень до Ющенка торкаються питань компетенції місцевої влади. Та й їхати громадянам до Києва з усієї країни складно та дорого.

Питання, яким буде присвячено перше телезвернення Президента до народу України, на разі визначаються за матеріалами листів, запитів, звернень громадян. Аналіз здійснюється відповідними відділами Секретаріату Президента. В той же час, - за словами Геращенко, - Президент активно долучається до підготовки тексту звернення, беручи до уваги підготовлені йому матеріали служби. Ймовірно, що ключовими тезами звернення стануть питання соціальної політики або аграрні. Тобто ті, що найактуальніші нині для більшості громадян України.

Запис та режисуру телезвернення буде здійснювати Національна телерадіокомпанія України. Де саме буде відбуватися запис - у робочому кабінеті Президента або студії НТКУ – ще не вирішено. Планується, що трансляція провадитиметься у записі на НТКУ та Національному радіо. Для інших телерадіокомпаній буде запропонована можливість включити і до своїх програм цей запис.

"Детектор медіа"

Читайте також:

НТКУ: В июле Виктор Ющенко не выступит с телеобращением к украинскому народу

Нова влада у старій державі

Прямий ефір з Віктором Ющенком на каналах ICTV, СТБ та Новий транслюватиметься через супутник у відкритому режимі
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду