detector.media
06.10.2005 15:38
Ющенка "порізали" надто сильно
Прес-секретар президента України Ірина Геращенко має претензії до Першого національного каналу щодо монтажу інтерв'ю Віктора Ющенка телевізійним каналам, що відбулося 4 жовтня.

Про це вона заявила газеті "Комсомольская правда в Украине", повідомляє у четвер УНІАН.

"У нас справді є питання до Першого каналу. Адже спочатку йшлося про те, щоб показати годинну версію розмови з Ющенком. І монтаж мав стати незначним – від телевізійників вимагалося лише прибрати "діри" і довготи. Тому нам зараз украй образливо, що інтерв'ю скоротили так сильно", - зазначила Геращенко.

За її словами, в телевізійній версії не прозвучала позиція президента з приводу фальсифікації виборів, завдань нового уряду і меморандуму з опозицією.

У свою чергу віце-президент Національної телекомпанії України Андрій Шевченко вважає змонтоване інтерв'ю дуже динамічним і цікавим продуктом.

"Порізали із суто технологічних міркувань і винятково на користь глядачів. Вони в результаті побачили найбільш цікаві, яскраві і етапні моменти інтерв'ю. За кадром залишилося все нединамічне і несуттєве", - переконаний він.

Шевченко наголосив, що в процес монтажу ні президент, ні його прес-служба не втручалися.

Разом з тим, на думку ведучого "5 каналу" Євгена Глібовицького, який також був одним з чотирьох представників каналів, які брали інтерв'ю у президента, за кадром залишилися питання зовнішньої політики України (відносини з Росією і ЄС), а також питання про уряд Юрія Єханурова і відставки генерального прокурора.

"Втім, сенсаційних відповідей на ці питання не було – швидше, це було пояснення логіки тих чи інших дій президента", - зауважив Глібовицький.

Українська правда

Читайте також:

Президент не имеет политической воли на создание общественного ТВ

Телеінтерв'ю Президента: багато відповідей, ще більше запитань

Ющенка покажуть без вилучень і обмежень?

Запитання „Детектор медіа”: Як ви вважаєте, чи отримали українські громадяни із інтерв'ю Віктора Ющенка чотирьом телеканалам 4 жовтня відповіді на головні з тих запитань, які у них виникали останнім часом до представників влади?

5 канал сподівається отримати вирізані фрагменти інтерв’ю Ющенка

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: «Інтерв‘ю Президента України змонтовано коректно»

Сегодня Ющенко даст интервью четырем телеканалам

Віктор Ющенко сьогодні розмовлятиме з глядачами чотирьох каналів в єдиній версії запису

З Ющенком можна буде поспілкуватися сьогодні в ефірі одразу трьох каналів(оновлено)

До середини липня буде здійснений запис першого телерадіозвернення Президента України – Ірина Геращенко
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY