Менеджмент НТКУ пропонує профспілкам долучитися до реформ

28 Вересня 2005
619
28 Вересня 2005
12:04

Менеджмент НТКУ пропонує профспілкам долучитися до реформ

619
Менеджмент НТКУ пропонує профспілкам долучитися до реформ
Керівництво Національної телекомпанії України звернулося до профспілкових організацій з пропозицією приєднатися до розробки плану реформування НТКУ.

„Це більше, ніж жест доброї волі, - коментує ініціативу віце-президент НТКУ Андрій Шевченко. – Ми пережили неприємний період конфліктів, інтриг і абстрактних дискусій. Прийшов час разом створити абсолютно конкретний план реформи державного телебачення у канал, яким будуть пишатися всі – і ми, його працівники, і влада, і глядач.”

Керівництво НТКУ запропонувало всім трьом профспілковим осередкам, які діють на НТКУ, підписати спільний Протокол про наміри, який засвідчить спільне бажання менеджменту НТКУ і профспілкового активу компанії реформувати компанію.

У документі, зокрема, пропонується, визнати „необхідність докорінної внутрішньої реформи в НТКУ, що включатиме в себе: зміну структури компанії, зміну штатного розкладу компанії, зміну чисельності її працівників, уточнення посадових обов’язків працівників, перегляд внутрішніх документів, що регламентують оплату праці”.

Водночас менеджмент НТКУ готовий взяти на себе зобов‘язання щодо працівників компанії - „пріоритетне право на отриманні роботи при заповненні вакансій, можливості для підвищення кваліфікації, виплату матеріальної допомоги у разі скорочення.

За проектом, сторони „засвідчують готовність всі дискусійні питання щодо реформування компанії вирішувати на переговорних засадах.”

Раніше Секретаріат Президента оголосив, що цього тижня визначиться з перспективою реформування НТКУ.

За інформацією прес-служби НТКУ

Читайте також:

Профспілки НТКУ пропонують розвести конкурс концепцій суспільного мовлення та питання призначення керівника НТКУ

Экспертная группа рассматривает 7 вариантов реформы НТКУ

«Україна-тудим»

Голова Нацради Віталій Шевченко: ініціативу створенням СМ на базі ОДТРК ми сприймаємо як волюнтаризм

В наступному році бюджет НТКУ складатиме 130 млн.

22 вересня завершується термін подання до Секретаріату Президента України концепцій реформування НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду