Тимошенко заявляє про поновлення нафталінового компромату проти неї

21 Вересня 2005
690
21 Вересня 2005
13:12

Тимошенко заявляє про поновлення нафталінового компромату проти неї

690
Тимошенко заявляє про поновлення нафталінового компромату проти неї
Екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що проти неї поновлені репресії.

Про це вона сказала під час прес-конференції у середу.

"Я думаю, ні для кого не відкрию секрет, що сьогодні всі старі репресії проти мене особисто, проти моєї команди поновлені. При чому поновлені по жорстким командам і поновлені по пронафталініному компромату, який мав ще Леонід Кучма", - сказала вона, коментуючи інформацію Генпрокуратури про оскарження рішення судів про скасування боргів ЄЕСУ.

За словами Тимошенко, їй це "прикро" чути. "Я думаю, що кожна людина, яка має інтелект, розуміє, що все це абсурд, і цей абсурд я не хочу коментувати".

Водночас Тимошенко зазначила, що вона "ніколи не боялась репресій" і сьогодні її "настрій" не змінився.

Тимошенко також сказала, що готова подати руку "виключно президенту" Віктору Ющенку, але не його оточенню.

На питання, що Тимошенко збирається робити у разі відмови Ющенка на її пропозицію розпочати переговори про спільне формування уряду, вона відповіла, що вона "ні в якому випадку, заради будь-яких амбіцій" не буде "руйнувати нашу єдність з президентом".

"Я не створювала спільної команди з будь-якими людьми, про які ви сказали (Петро Порошенко, Микола Мартиненко, Олександр Третьяков), я створювала спільну команду з президентом країни, якому я вірила і хочу продовжувати вірити", - сказала вона.

Звинувачення Ющенка на свою адресу Тимошенко назвала "емоціями". "Іноді навіть чоловікам потрібно пробачати емоції", - сказала вона.

Тимошенко також заявила, що вона не може "спокійно спостерігати" за тим, як "те, що пов’язане з прибиранням корупції, те, що пов’язане з створенням прекрасних умов для роботи інвесторів, все це просто на очах відкатується"

Українська правда

Читайте також:

Зінченко: втрата довіри владної команди тане на очах

Зраджена піхота

У Росії про Тимошенко знімуть ще два фільми

Рыбачук предлагает Ющенко и Тимошенко идти на выборе вместе

Тимошенко запропонувала Ющенку стати під її прапори

Тысяча и один мессидж Юлии Тимошенко

Ющенко об’єднав всіх "історичною подією"

Тимошенко піде в президенти

Тимошенко - небезпечна зброя в ефірі?

Тимошенко хорошо продумала пиар-кампанию против НСНУ, считает Мартыненко
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду