У Росії про Тимошенко знімуть ще два фільми

19 Вересня 2005
702
19 Вересня 2005
17:04

У Росії про Тимошенко знімуть ще два фільми

702
У Росії про Тимошенко знімуть ще два фільми
Прем'єра фільму "Юлія", головні герої якого "нагадують" президента Грузії Михайла Саакашвілі й екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, відбудеться не в Пскові, а в московському клубі "Слава" 24 вересня.

Як повідомив "Інтерфаксу" автор сценарію картини, депутат Держдуми Олексій Митрофанов, причиною переносу прем'єрного місця стала "занадто велика кількість бажаючих".

"Ми планували провести презентацію в лісі під Псковом, але при такій кількості глядачів доведеться організовувати цілий фестиваль", - сказав він.

За словами депутата, подивитися прем'єру фільму побажали 600 осіб, "яким не можна було відмовити", зокрема і багато депутатів Держдуми.

Разом з тим, Митрофанов обіцяв, що псковці обов'язково побачать фільм, але пізніше - на початку жовтня.

"Юлія" - це 26-хвилинна стрічка про українську дівчину Юлію з косою на голові і грузина Мішу. Виконавець ролі Міши - Ален Мелік-Григорян, а роль Юлі дісталася акторці Олені Бонд.

Творці фільму заявляють, що знімуть ще два сиквели. Після того як закінчиться прокат першої частини, Митрофанов обіцяє почати зйомки двох серій: "Hові пригоди Юлі" і "Сувора пані".

Зйомки "Hових пригод Юлі" планується почати на початку березня 2006 року.

Українська правда

Читайте також:

Тимошенко пожаліла тих, хто знімає еротичний фільм про неї

ICTV покажет провокационный фильм против Тимошенко, заявляет Билорус

Недитячі іграшки

Тысяча и один мессидж Юлии Тимошенко

Тимошенко піде в президенти

Тимошенко - небезпечна зброя в ефірі?

Тимошенко хорошо продумала пиар-кампанию против НСНУ, считает Мартыненко
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду