Тимошенко піде в президенти

13 Вересня 2005
649
13 Вересня 2005
15:45

Тимошенко піде в президенти

649
Тимошенко піде в президенти
Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена у своїй перемозі на парламентських виборах і обіцяє взяти участь у президентських.

Про це вона повідомила в інтерв'ю газеті "Комерсант".

"Звичайно, я буду боротися на парламентських виборах за посаду прем'єр-міністра. Для цього потрібно, щоб наша сила перемогла на парламентських виборах", - підкреслила вона.

"Я впевнена, що ми переможемо на виборах і наберемо 226 голосів", - запевнила Тимошенко.

Вона також висловила намір брати участь у президентських виборах.

"Звичайно ж, ми будемо брати участь у президентських виборах – у цьому зараз уже немає жодного сумніву. Але цей вибір зробила не я, цей вибір зробив Віктор Андрійович Ющенко під повним тиском з боку його оточення", - заявила Тимошенко. (Ця фраза відсутня в українській версії видання).

За словами Тимошенко, вона не бачилася з президентом після своєї відставки.

"Контакту з президентом у нас не було. Але я думаю, що тепер ми підемо зовсім різними шляхами, я думаю, що ніколи проти президента працювати не буду. Ми будемо боротися на парламентських виборах, щоб перемогти і сформувати уряд", - переконана Тимошенко.

Водночас в інтерв'ю вона повідомила, що вже запросила у свою команду екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

"Він буде входити в самий головний керівний орган нашого блоку, нашої партії. І я вважаю, що це дуже гідна людина, для нас буде честю, якщо він буде в наших рядах", - додала вона.

Тимошенко також заперечує участь БЮТ у голосуванні за новий уряд.

"Ми не будемо голосувати за цей уряд. Парламент повинен прийняти своє рішення сам. У цей уряд не буде входити ніхто з нашої політичної родини. Ми не будемо нікого пропонувати, ніяких кандидатур, ні на які посади", - заявила вона.

Тимошенко також повідомила, що в неї з президентом є письмова угода про те, що вона піде разом з ним на парламентські вибори, і про те, що вона підтримає його на президентських виборах 2009 року.

"І ця угода лежить у президента, на ній мій підпис. І президент твердо знав, що я не зраджу його ні за яких обставин", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Читайте також:

Тимошенко - небезпечна зброя в ефірі?

Запитання „Детектор медіа”: Як ви оцінюєте з точки зору піартехнологій, формування іміджу, два телезвернення до народу – Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко?

Тимошенко хорошо продумала пиар-кампанию против НСНУ, считает Мартыненко



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду