Тимошенко запропонувала Ющенку стати під її прапори

15 Вересня 2005
626
15 Вересня 2005
16:19

Тимошенко запропонувала Ющенку стати під її прапори

626
Тимошенко запропонувала Ющенку стати під її прапори
Екс-прем'єр України Юлія ТИМОШЕНКО пропонує Президенту Віктору ЮЩЕНКУ визнати помилковим рішення про відставку її уряду і підтримати її блок на парламентських виборах 2006 року.

"Незважаючи на те, що Президент уже звинуватив мене в складних діях не на користь держави, я вірю в те, що у Президента завжди є шлях назад. Кожна людина, навіть Президент, може визнавати свої помилки і повертатися до нормальної співпраці", - сказала Ю.ТИМОШЕНКО в інтерв'ю Рейтер.

Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що її блок має намір провести "потужну виборчу кампанію" в 2006 році і вибороти більшість у Верховній Раді, а після вступу в дію конституційної реформи одержати в ранзі прем'єра президентські повноваження.

"Я переконана, що в новому парламенті блок, який я очолюю, матиме досить голосів, щоб формувати і владу в країні, і політику", - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

За її словами, вона готова бачити своїми союзниками на виборах всі ті політичні сили, які “не зіпсовані владою" і залишилися патріотами.

Стати під свої прапори Ю.ТИМОШЕНКО запропонувала і Президенту В.ЮЩЕНКУ: "Мені здається, що, оскільки я підтримала Президента на президентських виборах, він би міг абсолютно логічно підтримати нашу політичну силу на виборах парламентських, для того, щоб ми будували владу однієї ідеології".

За її словами, партія прихильників В.ЮЩЕНКА не популярна в народі і "близька" до того, щоб взагалі не подолати тривідсотковий бар'єр на виборах до Верховної Ради.

"Сьогодні суспільство дуже розчароване політикою цієї партії (НСНУ). Вони (керівництво партії з оточення В.ЮЩЕНКА) не розуміють, що це - самогубство", - наголосила вона.

На відміну від НСНУ, яка, за словами Ю.ТИМОШЕНКО, відійшла від ідеології Майдана, БЮТ залишиться вірний заповідям революції. "Нам не потрібно змінювати ідеологію, нам не потрібно змінювати мету, щось винаходити - ми йтимемо за тими

завданнями, які ставили перед нами люди під час революції", - сказала екс-прем'єр, висловивши надію, що влада не розпочне репресії проти неї та її союзників.

Крім того, Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що розглядає новий Кабінет Міністрів як тимчасовий і який з величезними труднощами працюватиме лише до парламентських виборів 2006 року, коли вона повернеться до Кабміну.

"Це уряд дуже тимчасовий, він діятиме в дуже важких політичних умовах, коли всі політичні сили конкуруватимуть, і нікому не буде потрібно, щоб цей уряд працював ефективно", - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

На думку екс-прем'єра, Юрій ЄХАНУРОВ може зіткнутися зі складнощами в процесі затвердження його кандидатури депутатами, і після виборів вона змінить його на цій посаді.

"Я точно знаю, що справа, яку ми починали, не загине, оскільки ми збираємося в уряд повертатися", - наголосила Ю.ТИМОШЕНКО.

УНІАН

Читайте також:

Стецьків кличе всіх на Майдан. За Тимошенко?

Тысяча и один мессидж Юлии Тимошенко

Тимошенко піде в президенти

Президент офіційно подав до ВР кандидатуру Єханурова на посаду Прем’єр-міністра

Тимошенко - небезпечна зброя в ефірі?

Тимошенко хорошо продумала пиар-кампанию против НСНУ, считает Мартыненко

Куди йтимеш, Україно?

Тимошенко не говорила, що Ющенко її зрадив і обіцяє все розповісти

Домовленості зруйнував Томенко?

На відставку уряду Президента штовхнуло "руйнування домовленостей"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду