detector.media
13.09.2005 18:15
Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам
Сьогодні, 13 вересня, в Національній телекомпанії України відбулися збори трьох профспілок, на яких були прийняті рішення про недовіру нинішньому менеджменту каналу та висунуті пропозиції щодо кандидатур на керівні посади в компанії. Профспілки розповсюдили повідомлення, яке «ТК» наводить повністю, без редагування.

"Витяг з протоколу

відкритої профспілкової конференції - загальних зборів колективу Національної телекомпанії України:


1. За зневагу до колективу, непрофесійний менеджмент, який призвів до порушення Конституційних прав працівників та прав профспілок, а як наслідок – до згортання власного виробництва, прихованого безробіття працівників та зриву виконання державного замовлення, висловити недовіру адміністрації Національної телекомпанії України у складі:

1. в.о. Президента НТКУ Стецьківу Т. С.

2. першому віце-президенту НТКУ Кузану О. О.

3. віце-президенту НТКУ Шевченку А. В.

4. віце-президенту НТКУ Ткачу А. А.

5. директору ТВО “Новини” Самохвалову В. С.

6. заступнику ТВО “Новини” Ткаченку Р. Ю.

7. раднику Президента НТКУ Литвиненку В. А.

8. директору з виробництва “публіцистичних та освітніх програм” НТКУ Вибрановському Р. Б.

Колектив залишає за собою право звернутися із заявою до органів прокуратури та слідства, з метою розгляду обставин які склалися в колективі НТКУ.

2. Трудовий колектив висунув пропозиції щодо кандидатів на посаду Президента НТКУ. 14.09.05 о 13.00 відбудеться представлення кандидатів із їхніми програмами подальшого розвитку телекомпанії і голосування по кожній кандидатурі".

Прокоментувати ситуацію «ТК» запропонувала віце-президенту НТКУ Андрію Шевченку.

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ:

- Хороший день, тому що він чітко прояснив суть конфлікту на державному телебаченні. З одного боку – ті, хто хоче змін на Першому каналі, хто ці зміни робить і уже має конкретні здобутки. З іншого боку – ті, хто цим змінам пручається, хто небезпідставно боїться втратити роботу і хто розраховує і далі проїдати народні гроші, не даючи професійного продукту.

До тих людей, які прикриваються красивим словом „профспілки”, у мене, як у людини, яка була першим головою Київської незалежної медіа-профспілки, є тільки одне запитання – де вони всі були, коли державне телебачення роками нищилося? Чи відчувають ті люди, які читали темники, які крутили „джинсу” у своїх програмах, які мирилися з фактичним „дерибаном” каналу, - чі відчувають вони свою персональну відповідальність за деградацію державного каналу?! Це нарив, який визрів, - і його треба позбавитися. У кожного працівника Національної телекомпанії все ще залишається шанс знайти достойне місце на Першому каналі. Але ці шанси не є нескінченними. Заміняти роботу інтригами і чварами не вийде. Потрібні професійні працівники!

Це реальний момент істини для компанії, і це тільки піднімає необхідність мудрого, сильного, перспективного рішення, яке потрібно щодо майбутнього компанії. Потрібен чіткий план дій.

«ТК» готова надати свої сторінки для подальших дискусій.

Детектор медіа

Читайте також:

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм». НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз?

Первый канал: ревизия прошлого и… будущего?

Хто в державі керує державним медіапростором? Точно не Президент!
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY