Шокін: Генпрокуратура не причетна до витіку інформації щодо місця перебування генерала Пукача

11 Серпня 2005
753
11 Серпня 2005
13:04

Шокін: Генпрокуратура не причетна до витіку інформації щодо місця перебування генерала Пукача

753
Шокін: Генпрокуратура не причетна до витіку інформації щодо місця перебування генерала Пукача
Ніхто із Генпрокуратури не причетний до витіку інформації у пресі про перебування у Ізраїлі генерала МВС Пукача, якого розшукують за підозрою у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Про це заявив каналу «1+1» заступник генпрокурора Віктор Шокін.

Щодо інформації про наявність запису його розмови, яка підтверджує цей факт, Шокін заявив, у Генпрокуратурі ця версія буде ретельно перевірятися – повідомляє «Ура-інформ».

«Відповідно до закону санкцію на прослуховування дає суд. Тому буде проведене перевірка цих питань обов’язково. Якщо це не підтвердиться, то слідчі і я, думаю, підемо до суду із позовом, так як це принижує як прокуратуру, так і відповідні служби», - повідомив Шокін.

За словами Шокіна, трьом учасникам вбивства журналіста Гонгадзе – офіцерам МВС Протасову, Костенко та Поповичу уже пред’явлено звинувачення у перевищені службових повноважень та умисному убивстві. Він також зазначив, що справу буде передано до суду, як тільки останні ознайомляться із нею.

Втім, і досі триває встановлення організаторів та замовників убивства. На днях планується завершення ще однієї експертизи Таращанського тіла, яка відбувається у Німеччині на прохання матері журналіста.

Як відомо, минулого місяця ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що СБУ порушило справу за розголошення Шокіним місця перебування Пукача. За цією інформацією, СБУ має нібито запис розмови Шокіна та журналіста газети «Сьогодні».

IMI

Читайте також:

Заступник Піскуна не заважав Турчинову ловити Пукача



Виклик Мельниченка до суду перенесено на 24 серпня

Убивці Гонгадзе скоро опиняться на лаві підсудних

Григорий Омельченко: Генпрокуратура умышленно затягивает расследование дела Гонгадзе

Вдова Гонгадзе ждет ответа от Пискуна

Бондаренко: Суд без Пукача будет очередным фарсом

Генпрокуратура просить Мирославу Гонгадзе утриматися від оцінок

Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе

Точку в "деле Гонгадзе" поставят в сентябре
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
753
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду