Убивці Гонгадзе скоро опиняться на лаві підсудних

9 Серпня 2005
658
9 Серпня 2005
13:52

Убивці Гонгадзе скоро опиняться на лаві підсудних

658
Убивці Гонгадзе скоро опиняться на лаві підсудних
Генпрокуратура закінчила розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням Валерія Костенка, Миколи Протасова, Олександра Поповича за фактом умисного убивства Георгія Гонгадзе.

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою Генпрокуратури в понеділок.

Як зазначено в документі, матері журналіста Олександрі Гонгадзе та вдові Мирославі Гонгадзе повідомлено, що у зазначеній кримінальній справі вони визнані потерпілими.

Тому, відповідно до Кримінально-процесуального кодексу, вони мають право як особисто, так і з допомогою представника ознайомитися з матеріалами справи у будь-який зручний для них час.

Як повідомили Українській правді в прес-службі, після ознайомлення з матеріалами Олександри та Мирослави Гонгадзе, з ними мають ознайомитись обвинувачувані.

Після цього справа буде передана до суду.

Також УП повідомили, що слідчий мав телефонну розмову з вдовою журналіста, яка пообіцяла, що приїде до Києва в період з середини серпня до середини вересня.

Українська Правда

Читайте також:

Григорий Омельченко: Генпрокуратура умышленно затягивает расследование дела Гонгадзе

Вдова Гонгадзе ждет ответа от Пискуна

Бондаренко: Суд без Пукача будет очередным фарсом

Генпрокуратура просить Мирославу Гонгадзе утриматися від оцінок

Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе

Точку в "деле Гонгадзе" поставят в сентябре
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду