Генпрокуратура просить Мирославу Гонгадзе утриматися від оцінок

3 Серпня 2005
636
3 Серпня 2005
12:39

Генпрокуратура просить Мирославу Гонгадзе утриматися від оцінок

636
Генпрокуратура просить Мирославу Гонгадзе утриматися від оцінок
У відповідь на вчорашнє інтерв'ю вдови журналіста Георгія Гонгадзе Мирослави на 5 каналі Генеральна Прокуратура України оприлюднила заяву такого змісту:

"2 серпня в ефірі "5 каналу" вдова журналіста Георгія Гонгадзе – Мирослава - телефоном із Вашингтону зробила заяву стосовно ходу розслідування у кримінальній справі щодо вбивства її чоловіка.

Поважаючи родину загиблого журналіста, його матір Лесю Теодорівну та дружину Мирославу, ми глибоко співчуваємо їхньому горю. Водночас, переконливо просимо утриматися від юридичних оцінок дій Генеральної Прокуратури України, що є тиском на хід досудового слідства, і роз’яснюємо, що кримінальна справа щодо вбивства Георгія Гонгадзе не закрита. Закінчено провадження лише першої частини справи щодо безпосередніх виконавців цього злочину.

На даний час слідча група Генеральної Прокуратури України продовжує активні дії, спрямовані на встановлення замовників та організаторів вбивства журналіста".

Нагадаємо, що Мирослава Гонгадзе висловилася про передчасність направлення справи до суду, зокрема, поки не буде затриманий головний обвинувачений у вбивстві - генерал Олексій Пукач.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе

Точку в "деле Гонгадзе" поставят в сентябре.

Дело Гонгадзе попадет в суд «со дня на день».

Піскун передасть справу Гонгадзе до суду, коли підозрювані ознайомляться з матеріалами слідства

СБУ знайшла ще кількох фігурантів Гонгадзе

Мельниченко снова станет актуальным в деле Гонгадзе через месяц.

Ющенко: у справі Гонгадзе за три тижні є прогрес

Піскун заявляє, що справу Гонгадзе не передадуть до суду протягом липня
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду