Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе

3 Серпня 2005
643
3 Серпня 2005
11:01

Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе

643
Справу про вбивство Георгія Ґонґадзе ще рано передавати до суду, вважає вдова журналіста Мирослава Ґонґадзе
Хоча Генпрокуратура все частіше говорить про передання справи Гонгадзе до суду, вдова Георгія притримується іншої позиції. Про це Мирослава Гонгадзе повідомила вчора «5 каналу»: « Поки не має беспосередньо обвинуваченого, саме Пукача, дуже складно взагалі про щось говорити. Там може бути дуже багато сценарієв, як ми бачимо сценарій з вбивства Гетьмана. Зараз обвинувачений в цьому вбивстві відмовляється від своїх свідчень. Справа має бути передана до суду тоді, коли будуть існувати всі елементи цього злочину, замовники і виконавці».

Обвинувачені у вбивстві журналіста міліціонери-полковники Микола Протасов та Валерій Костенко неодноразово підкреслювали, що задушив журналіста колишній начальник кримінальної розвідки МВС генерал Олексій Пукач – повідомляє «5 канал».

Наразі місце перебування генерала невідоме. Втім, генпрокурор стверджує, що рано чи пізно Пукач все одно відповідатиме перед законом: «Як тільки на нього надінуть наручники, його приведуть до прокуратури, тобто знайдуть, відшукають - він вже заарештований заочно судом - зразу генерал Пукач сідає на лаву підсудних. Відносно нього виділені матеріали, які повністю підтверджують його участь у вбивстві журналіста».

Проте адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур зазначив, що він завжди від генпрокуратури чекає на «черговий виверт».

5 канал

Читайте також:

Точку в "деле Гонгадзе" поставят в сентябре.

Дело Гонгадзе попадет в суд «со дня на день».

Піскун передасть справу Гонгадзе до суду, коли підозрювані ознайомляться з матеріалами слідства

СБУ знайшла ще кількох фігурантів Гонгадзе

Мельниченко снова станет актуальным в деле Гонгадзе через месяц.

Ющенко: у справі Гонгадзе за три тижні є прогрес

Піскун заявляє, що справу Гонгадзе не передадуть до суду протягом липня
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду