detector.media
22.07.2005 15:02
В УНІАН прес-конференція Незалежної медіа-профспілки
25 липня в 11.00 в УНІАН відбудеться прес-конференція з приводу судового позову Незалежної медіа-профспілки України до податківців.

Учасники прес-конференції розкажуть про порушення податківцями прав журналістів та ігнорування Президентом Ющенком протестів міжнародних журналістських організацій з цього приводу, повыдомляє УНІАН.

Також на прес-конференції будуть наведенні численні приклади інших порушень прав журналістів, необгрунтованих судових позовів, тиск на журналістів в регіонах, що негативно впливає на свободу слова в Україні.

Буде надана інформація про можливий зрив реалізації в Україні партнерських програм для журналістів за участю Міжнародної федерації журналістів, журналістських організацій з Великобританії, Швеції, Норвегії та Хорватії.

Представники профспілки пояснять, чому конфлікт з податковою вони вважають спланованою кампанію, щоб усунути профспілку від активної діяльності в період парламентських виборів.

У прес-конференції візьмуть участь голова НМПУ Сергій Гузь, голова Київської незалежної медіа-профспілки Кирило Хорошилов, координатор Бюро фрілансерів НМПУ Сергій Баранов, голова первинного осередку в газеті „Президентський вісник” Ольга Коростильова.

UNIAN

Читайте також:

НМПУ переносить пікетування податкової на 1 серпня

НМПУ у серпні проведе публічні заходи протесту з приводу невизнання її неприбутковою організацією

НМПУ розцінює дії влади як спробу усунути організaцію від надання допомоги журналістам при висвітленні виборчої кампанії-2006

Податкова вдруге відмовила НМПУ у статусі неприбуткової організації

Незалежна медіа-профспілка України оскаржує рішення податківців

Незалежна медіа-профспілка України легалізувалася
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY