Плужніков продав "Інтер" офшору з острова Мені?

23 Червня 2005
1490
23 Червня 2005
10:18

Плужніков продав "Інтер" офшору з острова Мені?

1490
Плужніков продав "Інтер" офшору з острова Мені?
Депутат, заступник голови СДПУ(о) Ігор Плужников начебто підписав перед смертю документи про продаж своєї частки каналу "Інтер".

Про це повідомив канал "1+1" з посиланням на неофіційні дані.

Покупцем каналу в документах, начебто, значиться офшорна компанія з острова Мен, зазначає автор сюжету, вказуючи, що раніше поширювалася інформація, що акції "Інтера" збирається придбати російська структура.

Головний редактор інформаційно-аналітичної служби каналу Олексій Мустафін назвав повідомлення "1+1" про продаж "Інтера" "повною маячнею". Він повідомив "Українській правді", що редакція каналу вже консультувалася з юристами з приводу звернення до суду в зв'язку з розповсюдженою телеканалом "1+1" інформацією.

Він розповів НТН, що на "Інтер" та на його власників чинився тиск, в тому числі й з боку людей, пов'язаних із владою.

"Я не пов'язував би тиск на канал з хворобою Плужнікова. Але наскільки мені відомо, на канал та його власника значний тиск чинився, в тому числі людей пов'язаних із владою. І я думаю, що це не могло не позначитися на фізичному стані", сказав він.

Мустафін також повідомив, що телеканал працює в звичному режимі, хоча "атмосфера тяжка, оскільки Плужніков насправді створював теленакал".

Він підтвердив, що структура власності "Інтеру" є сталою і не змінювалася декілька років.

Плужникова вважали головним акціонером телекомпанії "Інтер". Зі слів віце-прем'єра Миколи Томенка, йому належало 79% акцій, інші – російському Першому каналу.

Плужников помер у середу вранці в лікарні в Німеччині. СДПУ(о) поки не хоче робити "гучних заяв" з цього приводу.

Раніше голова СБУ заявив, що Служба безпеки України готова порушити кримінальну справу у випадку, якщо лікарі підтвердять, що погіршення здоров'я заступника СДПУ(о), депутата Ігоря Плужникова стало наслідком "нетипового отруєння".

В той же час, за даними джерела "Української правди", Плужніков страждав гепатитом у гострій формі. І проведена медекспертиза показала, що "жодного стороннього втручання, що могла б призвести до смерті, не було".

"Українська правда"

Читайте також:

Микола Томенко: «В Україні будуть авторитетне і популярне суспільне телебачення і радіо». Частина перша

Лікарі стверджують, що Плужников помер своєю смертю

href="http://detector.media/news/?id=22788">Сегодня в Киеве состоится церемония прощания с И.Плужниковым
Телеканал "Интер" опровергает факт продажи части акций, принадлежащих Плужникову

Комментарий врача по поводу смерти Плужникова

Доля „Інтера” у зв’язку зі смертю одного з власників поки що ніяк не зміниться

Помер власник „Інтера” Ігор Плужніков
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду