Доля „Інтера” у зв’язку зі смертю одного з власників поки що ніяк не зміниться

22 Червня 2005
1032
22 Червня 2005
14:58

Доля „Інтера” у зв’язку зі смертю одного з власників поки що ніяк не зміниться

1032
Коментар генерального продюсера „Інтера” Влада Ряшина. Про це в ексклюзивному коментарі „Телекритиці” повідомив генеральний продюсер „Інтера” Влад Ряшин.
Доля „Інтера” у зв’язку зі смертю одного з власників поки що ніяк не зміниться
Коментар Влада Ряшина:

„Доля „Інтера” у зв’язку зі смертю одного з власників телеканалу поки що ніяк не зміниться. Ніяких змін у складі акціонерів у нас не відбулося. Так як немає ніяких змін, то і коментувати тут поки що нічого. Щодо можливих змін, коли ми матимемо інформацію, то обов’язково повідомимо. Якщо ми будемо мати цю інформацію. Наразі акціонерами „Інтера” є юридичні особи, коли будуть якісь зміни, то вони будуть у встановленому в законі порядку, і одразу буде інформація зі сторони телеканалу.

Зараз ми можемо тільки підтвердити факт того, що це дійсно відбулося. І прощання та похорони Ігоря Плужнікова відбудуться у суботу, про місце буде повідомлено сьогодні ввечері у наших новинах.”


Як вже повідомляла "Детектор медіа", 22 червня помер власник телеканалу „Інтер” Ігор Плужніков. Це підтвердили народні депутати, члени фракції СДПУ(о) Ігор Шурма, а також Нестор Шуфрич.Ймовірно, причоною смерті став гострий інфекційний гепатит. Ігорю Плужнікову було 47 років

Довідка: І.О.Плужников народився 9 вересня 1958 року у м.Олександрія Кіровоградської області. Після закінчення у 1993р. Донецького державного університету працював у ряді фінансових та виробничих структур України, займався викладацькою діяльністю у Національній академії управління, доцентом якої він був. Заслужений економіст України, автор ряду наукових праць у сфері фінансів, грошового обігу і кредиту. Нагороджений орденами «За заслуги» ІІІ та ІІ ступеню багатьма відзнаками Української держави, міжнародних організацій та Української Православної церкви. З 1999 по 2002 рік – Голова спостережної ради Державного ощадного банку України. З травня 2000 року – член Ради Національного банку України. З травня 1998 року – народний депутат України 3-го та 4-го скликань, входив до бюджетного комітету Верховної Ради України та комітету у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів. Автор ряду законопроектів, спрямованих на соціальну підтримку та захист вразливих верств населення. І.О.Плужников приймав активну участь у політичному житті України. Член Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) з січня 1996р., обирався до складу Політичної Ради, Політбюро та заступником Голови СДПУ(О).

"Детектор медіа" висловлює співчуття рідним і близьким померлого

Читайте також:

Ющенко проти монополізму на телебаченні і обіцяє навести порядок

Микола Томенко: «В Україні будуть авторитетне і популярне суспільне телебачення і радіо». Частина перша
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду