Євген Марчук закликав журналістів фіксувати дії російських військ для майбутнього суду

2 Березня 2014
11793
2 Березня 2014
08:14

Євген Марчук закликав журналістів фіксувати дії російських військ для майбутнього суду

11793
Євген Марчук закликав журналістів фіксувати дії російських військ для майбутнього суду

Колишній глава СБУ та прем'єр-міністр Євген Марчук закликав журналістів, які працюють у Криму, фіксувати всі порушення з боку російських військ для майбутніх судів. Про це він сказав в ефірі Громадського ТБ.

 

«Ніяких інших військових, крім російських та українських в Криму немає. Українські в цих безчинства участі не беруть», - заявив Марчук.

 

«Прийде час, буде розслідування цього вторгнення збройних сил Росії і втручання у внутрішні справи України», - переконаний він.

 

За його словами, всі журналістам треба зберігати всі матеріали, документувати все те, що  бачать. «Документуйте протиправні дії службовців неукраїнських сил»,- закликав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11793
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Баринова Наталя,тележурналіст
3717 дн. тому
На мою думку,варто запропонувати фрілансерам надсилати власні відеоматеріали за конкретними адресами:"Телекритики","Громадського телебачення","5 каналу" тощо. І ще.Напевно,тим телевізійним каналам,котрі здійснюють мовлення в режимі телемарафону,бракує журналістів,режисерів та інших фахівців.Гадаю,доцільно запросити волонтерів,аби зменшити навантаження на основних журналістів-модераторів студійної дискусії,а також дещо пожвавити подання на комп"ютери ведучих найважливіших оперативних повідомлень та відео.Передовсім такої підтримки може потребувати колектив Громадського телебачення,яке виходить в ефір на Першому Національному.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду