«Громадське ТБ» стартувало на Першому національному

26 Лютого 2014
12641
26 Лютого 2014
10:54

«Громадське ТБ» стартувало на Першому національному

12641
«Громадське ТБ» стартувало на Першому національному

26 лютого з 10.00 в ефірі Першого національного транслюється «Громадське телебачення» в рамках спільного проекту.

 

Наразі в ефірі з гостями у студії «Громадського» ведучий Андрій Сайчук.

 

 

 

Нагадаємо, 25 лютого «Громадське телебачення» повідомило про надання на безоплатній основі можливості Національній телекомпанії України (НТКУ-Перший національний) транслювати свої інформаційно-суспільні блоки з 10.00 до 12.00, з 15.00 до 17.00 та з 19.00 до 22.00, без врізання у них реклами, із збереженням маркування, титрування і без зміни змістовної частини.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Перший національний готовий уже 25 лютого надати ефір «Громадському ТБ». На «Громадському ТБ» не проти.

Раніше голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України Микола Томенко закликав тимчасового виконувача обов'язків гендиректора Національної телекомпанії Олександра Пантелеймонова та генерального директора Національної радіокомпанії України Тараса Аврахова укласти трудові угоди з представниками «Громадського ТБ» та «Громадського радіо» про надання кількох годин свого щоденного ефіру під інформаційне мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду