Дивлюся на себе кохану

21 Липня 2008
15847
21 Липня 2008
09:56

Дивлюся на себе кохану

15847
Секрет успіху ведучого не зводиться до палкої любові себе в телевізорі, а криється у звичайній повазі до тих, хто його дивиться.
Дивлюся на себе кохану
Кількість жінок, здатних виблагати у чоловіка телепрограму і проплатити ефір, зростає, і це більше тішить, аніж засмучує, бо, зрештою, роботою забезпечується велика армія технічних працівників, плюс різноманітна візажно-стилістична челядь, що чаклує над черговою українською зіркою.
 
І все ж у цій ситуації є те, що відверто дивує. Знаходяться – щоправда, окремі – досить мудрі люди, котрі фахово намагаються проаналізувати такі новаторські проекти, як «Шоу Оксани Марченко» каналу ТЕТ, і приписати абсолютно не характерні для них якості та чесноти. Дійшло до того, що без сумніву миловиду пані Марченко на повному серйозі порівнюють із Опрою. Певна річ, мають на увазі не зовнішню схожість, а «спільну» манеру ведення шоу. Як на мене, то їх поєднують лише мільйони, які одна заробила, а інша профукала на абсолютно посереднє телевізійне шоу, від якого користі, як то кажуть, ні розуму, ні серцю. Не рятують його ані найзоряніші гості, ані режисерсько-операторські знахідки, ані бездоганний макіяж ведучої, ані чудові сукні, бо нема найголовнішого – того, що банально називають «пропустити крізь власне серце». А коли вже бути відвертим до кінця, то і пропускати, за великим рахунком, немає чого, бо навіть радість у цьому шоу якась неприродно радісна.
 
Несправедливо було би мовчати про ще одну панночку – Тетяну Рамус, котра із затятістю середньовічного вояки періодично штурмує канали, чим доводить таким пакосникам, як я, що без телебачення та білбордів їй не прожити. Не можу збагнути, чим таким особливим збагатився нещодавно «оновлений» 5 канал, надавши можливість красуні Рамус читати із суфлера поганою українською мовою різну маячню, видаючи її за надзвичайно важливі речі, на які українцям конче слід звернути увагу. Але якщо ці проекти існують – значить це іще комусь потрібно, окрім поважних чоловіків красунь-ведучих.
 
Коли вже зайшло про родинні підряди на телебаченні, як не згадати парочку «сільських гламуристів» Мухарського та Єгорову, які врятували в усіх сенсах цього слова провальний минулорічний проект «Шлюбні ігри» на ICTV. Без сумніву, саме ці ведучі якнайкраще впоралися із поставленим завданням, не вдаючись до примітивних жартів і постійної награності ситуацій, що створювали минулі ведучі. Сніжана та Антін виглядали надзвичайно природно і переконливо, бо нічого не вдавали, а, як мені здалося, просто озвучували власний сімейний досвід. Саме це і є цінним на телебаченні, особливо на нашому, де живих історій, пропущених крізь власне серце, – кіт наплакав.
 
І насамкінець. Що не кажіть, а репортажі Каті Осадчої із Московського кінофестивалю були надзвичайно професійними – виключно найсмачніше, найцікавіше і, що найприємніше, зі справжньою любов’ю до нас, глядачів. Саме так, а не інакше, можна протрактувати блискуче інтерв’ю з почесним гостем фестивалю голлівудським актором Віллом Смітом. Приклад зі «Світським життям» Катерини Осадчої тут наведено як доказ того, що секрет успіху ведучого не зводиться до палкої любові себе в телевізорі, а криється у звичайній повазі до тих, хто його дивиться. Все надзвичайно просто. Зверніть увагу!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15847
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ёрик
5762 дн. тому
Не надо давать Коржихе и Срамус шансов. Э этой элитой пора разбираться методами коммунального хозяйства. Парное погребение с мужем и сверху каждую пару-сейфом с награбленным у каждого из нас . Вес гарантирует, что не встанут
Не- Даша
5766 дн. тому
Не- Даша Астаф"єва.АНАСТЕЗІЯ в тонусі- де та красунечка- розумовичка з Ери, яка міняла прізвища,то вона- Марченко, то- вона- Корж- то вона знову Марченко- втім не міняла звабливості на скляний погляд.Даруйте мені,в неї шия від тренажерів Медведчука- в її колибі бачила- як у танка, вбрання - не вінтаж, а стокові магазини Латинської Америки, шоу- через раз можна дивитися.Де ж це треба було "консервуватися", щоб так забронзовіти - стати такою несучасною- що в лексиці, що в поведінці, що в одязі)))Заздірсть- ось , що " вимірює" її погляд.
валентин
5766 дн. тому
каждый канал имеет свою концепцию, а касательно журналистики и ведущих ответьте мне на вопрос почему наши великие учителя журналистики не выростили своих савиков шустеров, дмитриев киселевых и (совсем недавно в киеве уже замаячил еще один киселев... ) почему? почему люди которые имеют совсем иные патриотические чувства ведут наши программы затрагивая важные общенациональные проблемы и им дано право иностранным гражданам быть еще одной властью А? почему же вы великие сидите в тени? ВЫХОДИТЕ на СВЕТ! мы хотим на Вас посмотреть. великих журналистов ,ведущих, политических обозревателей.
Анастезія
5768 дн. тому
Не можу збагнути, що сталося з розумною дотепною природньою Оксаною Марченко, що була журналістом і вела ефіри на пару з Василем Климчуком на ТРК "Ера"? Кості Гнатенко +100 Стаття супер! Влучна і доречна!
настя
5768 дн. тому
Юра, це ви до того, що хай тренується на глядачах? :) Жінка вона звичайно гарна, та про скляні очі влучно сказано. +1 Гнатенку
Зоя
5769 дн. тому
Дуже мякенько про марченко!Насправді,це виглядає набагато гірше,примітивніше,вульгарніше.Не стану згадувати причини її ціни на ТБ.Хочеться говорити про ту нерозбірливість і відсутність смаку в деякихНа превеликий жаль,на УТ криза не тільки професійності,моральності,а й самих жіночих обличь..Вмерла школа дикторів...Не тільки тому,що мало серед них справжніх красивих жінок, інтелектуально й життєво мудрих, самодостатніх. Натомість ми бачимо бридко-примітивних, крикливих, невихованих,з мімікою й лексикою базарних бабів й конвульсіями дегенератів, але з завищеним почуттям самооцінки.. Катіі,оксани, христини,тетяни- ряд не вичерпується...З каналу на канал, від передачі до передачі...Пульт рятує від споглядання...Але ж при лише одній згадці про таких телезірок" як позбавлятися від гіркоти приниження. Коли навколо чуєш схвальні захоплення, а очі й розум бачать цілком протилежне! Сергію, ти й на цей раз правий!
Шурик
5769 дн. тому
А мені Шоу Марченко подобається.
Анти Медвед
5769 дн. тому
Дуже м"яко критиковано Марченко. (виправляю помилку минулого коментаря)
Анти Медвед
5769 дн. тому
Дуже м"яко Марченко. Якби не мільйони Медведчука, ніякий канал не взяв би цієї губатої дурепи! Скляні очі, судомно напружене обличчя - копія свого жовчного чоловіка!
Юрий
5769 дн. тому
Не надо наезжать на Оксану Марченко, она старается и у нее обязательно получиться.Может в следующем проэкте,но получиться!
Не- Даша Астаф"єва
5769 дн. тому
Так, шановний госте, одягаю окуляри)))Осадча реально виросла, може вона таїлася)))Зараз -непогано.Бачила Осадчу в джинсах на передачі Ноябрьова і Єгорової (К2), приємна мила пані.Розумна і стримана, сексуальна.
гость
5769 дн. тому
осадча всегда была супер,а все остальные фуфло
Не-Даша Астаф"єва
5769 дн. тому
Як мене не дратували стоптані черевики ВІП- героїв Осадчої- зазначу- дівчина набуває рис хорошої ведучої.Дякую за слова "а просто".
тур
5770 дн. тому
Забули, ще одну {CENSORED}, Розинську, та вже грошей напилососила у бідних рогатих мужиків, будь здоров. Але поки програма її є, то значить дурні не вимерли..
а просто
5770 дн. тому
хочу тоже присоединиться к оценке Кати Осадчей - мы понакомились, когда она по собственной инициативе пришла на презентацию моей книжки про шляпки и вопреки, каюсь, моим опасениям, очень мило, скромно, искренне держалась и говорила. Уже есть драйв, есть интерес к людям, еще чуть больше опыта, осознанных ошибок и из нее выработается отличная ведущая.
5770 дн. тому
Порівнювати себе з Опрою почала сама марченко (або її піар-служба). і це смішно, правда. але чому б пресі на цьому не акцентувати увагу, ще раз підкресливши абсурдність цієї думки і примітивність проекту? і якщо адекватні журналісти використовують таке порівняння, то це вже стьоб, і , відповідно, адекватний читач потрібні інтонації вловить)
nata
5770 дн. тому
цілком погоджуюсь з автором :о)))) Осадча, як би її не критикували, справді робить якісну програму. шоу Марченко - ніяке, але на фоні програми Рамус - справжній шедевр. я сподівалась, що Рамус вже ніколи не з"явиться на екранах, бо все, що вона робить, - просто жах. краще б на гроші чоловіка відкрила притул для бідних і самотніх песиків і котиків :о)))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду