11 листопада – прес-конференція та прес-показ стрічки «Поводир»

8 Листопада 2014
11107
8 Листопада 2014
14:23

11 листопада – прес-конференція та прес-показ стрічки «Поводир»

11107
11 листопада – прес-конференція та прес-показ стрічки «Поводир»

11 листопада відбудеться прес-конференція, прес-показ та прем'єра епічної драми Олеся Саніна «Поводир». Про це повідомляють організатори заходу з прокатної компанії B&H film distribution.

 

Прес-показ запланований на 11:30.

 

На прес-конференції о 13.50 в приміщені кінотеатру «Оскар» (7 поверх ТРЦ Gulliver, пл. Спортивна, 1-а) будуть присутні творці фільму: режисер Олесь Санін, актори Антон Святослав Грін, Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, співачка Джамала і продюсери Максим Асадчий та Ігор Савиченко.

 

 

 

 

Святкова прем'єра розпочнеться о 19:00.

 

Нагадаємо, широкий прокат історичної драми Олеся Саніна починається з 12-го листопада. Фільм вийде у понад 130 українських кінотеатрах.

 

Як писала «Детектор медіа», вперше в Україні зроблена адаптація кінофільму для глядачів з вадами зору (демонструється в окремих кінотеатрах Києва, Львова, Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя за підтримки «Ощадбанку») та вадами слуху (планується реліз на DVD).

 

Нагадаємо, фільм «Поводир» здобув два призи журі на кінофестивалі в Одесі, представляє Україну на кінофестивалях у Варшаві, Торуні, Котбусі, Гоа та Кіото, а також претендує на премію «Оскар» у категорії «найкращий іншомовний фільм».

 

Акрелитуватися на прес-показ можна у прес-аташе прокатної компанії B&H film distribution Анни Дем'янівої за телефоном 095 887 87 03, anna.d@bhcons.com.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11107
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду