detector.media
21.07.2014 16:29
5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки
5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки

Сьогодні, 21 липня, станом на 16.30 5 канал відновив свій ефір після півторагодинної перерви, що була викликана черговим повідомленням про замінування телеканалу.  Про це повідомляє сайт 5-го каналу.

 

«Спеціалісти вибухово-технічних служб, які прибули після чергового анонімного повідомлення про замінування, не виявили вибухових речовин», - інформує телеканал.

 

У ГУ МВС України у місті Києві також повідомили, що сьогодні на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про мінування одного з телеканалів та чотирьох торговельних центрів. За даними міліції, спочатку невідомий заявив про закладення вибухівки в одному з торговельних центрів у Голосіївському районі, а потім правоохоронці отримали аналогічну інформацію щодо ще трьох ТЦ - у Деснянському, Святошинському та Дніпровському районах, а також в офісі 5-го каналу.

 

Нагадаємо, 21 липня невідомі знову повідомили про замінування офісу 5-го каналу у Києві, через що мовлення було тимчасово припинено. При цьому сайт мовника продовжив роботу з іншого приміщення.

 

Це вже п'яте за місяць повідомлення про замінування офісу 5 каналу. Попередні інциденти ставалися  4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY