Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК

Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК

29 Квітня 2014
8850
29 Квітня 2014
18:30

Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК

8850
Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК
Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК

Сьогодні, 29 квітня, на територію Луганської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «ЛОТ» незаконно потрапила група невідомих з автоматами Калашникова. Про це повідомляє сайт CXID.info.

 

Переговори з сепаратистами провів виконуючий обов'язки гендиректора ЛОДТРК Віталій Гаркуша.

 

За інформацією видання, у ході переговорів було вирішено, що телекомпанію «ЛОТ» сепаратисти займати не будуть. Сьогодні о 18.30 терористам нададуть ефір для заяви.

 

Нагадаємо, сьогодні луганські кабельники попереджали екс-заступника голови Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Ларису Мудрак про можливий напад сепаратистів на Луганську ОДТРК.

 

22 квітня Луганський полк Національної гвардії взяв під охорону Луганську філію Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення, яка розташована в центрі міста. За цією ж адресою розташована й Луганська обласна державна телерадіокомпанія.

 

Об'єкт узято під охорону за рішенням міністра внутрішніх справ, з метою охорони громадського порядку та безпеки журналістів.

 

9 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення звільнив Родіона Мірошника з посади генерального директора Луганської обласної державної телерадіокомпанії та достроково розірвав з ним контракт «у зв'язку з постійним недотриманням балансу в інформаційних випусках Луганського обласного телебачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8850
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правда
3646 дн. тому
Поддерживаю. Люди хотят отделиться не от Украины, а от украинской власти. Чтобы страна была единой, украинская власть должна уйти в отставку!
укросми говно
3646 дн. тому
террористы это вы и ваши е6учие СМИ, в том числе и телекритика. сдохните от досады, а вашей недостране уже всё-равно кабздец
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду