detector.media
29.04.2014 18:30
Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК
Сепаратисти готуються вийти в ефір Луганської ОДТРК

Сьогодні, 29 квітня, на територію Луганської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «ЛОТ» незаконно потрапила група невідомих з автоматами Калашникова. Про це повідомляє сайт CXID.info.

 

Переговори з сепаратистами провів виконуючий обов'язки гендиректора ЛОДТРК Віталій Гаркуша.

 

За інформацією видання, у ході переговорів було вирішено, що телекомпанію «ЛОТ» сепаратисти займати не будуть. Сьогодні о 18.30 терористам нададуть ефір для заяви.

 

Нагадаємо, сьогодні луганські кабельники попереджали екс-заступника голови Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Ларису Мудрак про можливий напад сепаратистів на Луганську ОДТРК.

 

22 квітня Луганський полк Національної гвардії взяв під охорону Луганську філію Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення, яка розташована в центрі міста. За цією ж адресою розташована й Луганська обласна державна телерадіокомпанія.

 

Об'єкт узято під охорону за рішенням міністра внутрішніх справ, з метою охорони громадського порядку та безпеки журналістів.

 

9 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення звільнив Родіона Мірошника з посади генерального директора Луганської обласної державної телерадіокомпанії та достроково розірвав з ним контракт «у зв'язку з постійним недотриманням балансу в інформаційних випусках Луганського обласного телебачення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY