Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег

Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег

2 Березня 2014
16203
2 Березня 2014
20:56

Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег

16203
Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег
Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег

Савік Шустер розпочав спільний інформаційний марафон в ефірі Першого національного з клятви журналіста. За його словами, в основу цього тексту лягла клятва Гіппократа.

 

«Я клянусь, що захищатиму честь і благородні традиції професії журналіста, до своїх колег я ставитимуся як до братів. Я не дозволю, щоб релігійні, національні, расові, політичні чи соціальні мотиви перешкодили мені виконати свій обов'язок по відношенню до громадян. Я дотримуватимуся найглибшої поваги до людських життів, починаючи з моменту зачаття. Навіть під загрозою, навіть під загрозою, повторюю, я не буду застовувати свої знання проти законів людства. Я обіцяю це урочисто, добровільно і щиросердно. Я клянусь», - пообіцяв ведучий.

 

Також Савік Шустер додав: «Я хочу , щоби всі російські колеги приєдналися до цієї клятви. У нас війна»

 

 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні о 20:30 в ефірі Першого національного стартував спільний інформаційний марафон Національної телекомпанії України, «Громадського телебачення» та «Савік Шустер студії».

 

Ведучі - Савік Шустер та Мустафа Найєм.

 

Ефір присвячено останнім політичним подіям в Україні.

 

Як відзначили у прес-службі Першого національного, НТКУ не заперечує проти одночасної трансляції телевізійного марафону в ефірі інших телевізійних каналів. Для вирішення технічних питань НТКУ просить зв'язатися з відповідними службами Першого Національного.

 

Як писала «Детектор медіа», «Громадське телебачення» в ефірі Першого національного транслюється з 26 лютого в рамках спільного проекту. Згідно підписаного договору, «Громадське телебачення» транслюється у слотах 10:00-12:00, 15:00-17:00 та 19:00-21:00.

 

Безстроковий марафон на Першому Національному був розпочатий за ініціативою «Громадського ТБ» у суботу 1 березня, триває вже другу добу і продовжиться до нормалізації ситуації в Україні.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16203
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
олексію мазуру з дніпропетровська
3713 дн. тому
Олексію , заспокойтесь.Хіба громадське не плює на 1+1 ,ICTV, BBC , CNN, СТБ,ТЕТ ,К-1,К-2 , tonis ,новий канал,НТН ... ?Бросайте революционно матросить.Опуститесь на землю грешную.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3713 дн. тому
"Естетика поведінки в кадрі"? - ваша, першого антинаціонального, естетика - вся в крові! Сидіть і мовчить, падлюки безсовісні! Ідіть в церкву каятися! А потім забирайтеся геть, а не повчайте, як треба!
ДА СКІЛЬКИ МОЖНА
3713 дн. тому
ХАЙ ЦЮ КЛЯТВУ СПОЧАТКУ ДАДУТЬ ТОМЕНКО І ЖУРНАЛІСТИ ГРОМАДСЬКОГО. ХТО-ХТО , А ВОНИ ЧУДОВО РОЗУМІЮТЬ В ЯКУ ПОЗУ "ЗЮ" НАГНУЛА ВЛАДА ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ-І БУВША І ТЕПЕРІШНЯ.ГРОМАДСЬКЕ ПРОСТО ТУПО СКОРИСТАЛОСЯ СКРУТНОЮ СИТУАЦІЄЮ, В ЯКІЙ ОПИНИЛИСЯ ЖУРНАЛІСТИ ПЕРШОГО, І ТЕПЕР МАСОВАНО НАМАГАЄТЬСЯ ЗРУЙНУВАТИ ВСІ НАЙКРАЩІ СТАНДАРТИ -ЖУРНАЛІСТСЬКІ ,РЕЖИСЕРСЬКІ,ЕСТЕТИКИ ЗОБРАЖЕННЯ, ЯКОСТІ ЗВУКУ-І В СЕНСІ НОРМАЛЬНОЇ ЗРОЗУМІЛОЇ ВИМОВИ ТАК І В СЕНСІ ЗВИЧАЙНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ЗВУКОРЕЖИСУРИ, ЕСТЕТИКИ ПОВЕДІНКИ В КАДРІ.СВОЇМИ НИНІШНІМИ ДІЯМИ ПРОПИХУВАННЯ КУХОННОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ ДЛЯ ТЕЩІ ВОНОПРОСТО РУЙНУЄ ІДЕЮ ГРОМАДСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ В УКРАЇНІ І ОПИНИТЬСЯ П ПОЛОЖЕННІ УНТЕР ОФІЦЕРСЬКОЇ ВДОВИ , ЯКА САМА СЕБЕ ВИСІКЛА.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду