Шустер та Найєм вестимуть інформаційний марафон на Першому (ОНОВЛЕНО)

2 Березня 2014
19247
2 Березня 2014
12:31

Шустер та Найєм вестимуть інформаційний марафон на Першому (ОНОВЛЕНО)

19247
НТКУ не заперечує проти одночасної трансляції телевізійного марафону в ефірі інших телевізійних каналів
Шустер та  Найєм вестимуть інформаційний марафон на Першому (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 2 березня, Перший національний проведе інформаційний марафон спільно з «Громадським ТБ» та «Савік Шустер студією». Про це «Детектор медіа» повідомив тимчасовий виконувач обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

 

Як уточнила прес-служба НТКУ, ефір буде присвячено останнім політичним подіям в Україні. Гостями студії стануть українські та іноземні політики, дипломати, громадські діячі та  представники влади. Також заплановані прямі включення з різних міст України.

Ведучі -  Савік Шустер та Мустафа Найєм.

 

Розпочнеться марафон в ефірі Першого національного о 20:30.

 

НТКУ не заперечує проти одночасної трансляції телевізійного марафону в ефірі інших телевізійних каналів. Для вирішення технічних питань НТКУ просить зв’язатися з відповідними службами Першого Національного.

 

Як  писала «Детектор медіа», «Громадське телебачення» в ефірі Першого національного транслюється з 26 лютого в рамках спільного проекту. Згідно підписаного договору, «Громадське телебачення» транслюється у слотах 10:00-12:00, 15:00-17:00 та 19:00-21:00.

 

Безстроковий марафон на Першому Національному був розпочатий за ініціативою «Громадського ТБ» у суботу 1 березня, виходить в ефір уже більше доби і буде тривати до нормалізації ситуації в Україні.

 

Нагадаємо, 1 березня Рада Федерації підтримала звернення президента Росії Володимира Путіна та дала згоду на введення російських збройних сил на територію Криму.

 
Як заявив сьогодні на брифінгу для журналістів секретар Ради національної безпеки й оборони України Андрій Парубій, РНБО приводить збройні сили у повну боєготовність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду