detector.media
02.03.2014 20:56
Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег
Шустер дав клятву журналіста і закликав вчинити так само російських колег

Савік Шустер розпочав спільний інформаційний марафон в ефірі Першого національного з клятви журналіста. За його словами, в основу цього тексту лягла клятва Гіппократа.

 

«Я клянусь, що захищатиму честь і благородні традиції професії журналіста, до своїх колег я ставитимуся як до братів. Я не дозволю, щоб релігійні, національні, расові, політичні чи соціальні мотиви перешкодили мені виконати свій обов'язок по відношенню до громадян. Я дотримуватимуся найглибшої поваги до людських життів, починаючи з моменту зачаття. Навіть під загрозою, навіть під загрозою, повторюю, я не буду застовувати свої знання проти законів людства. Я обіцяю це урочисто, добровільно і щиросердно. Я клянусь», - пообіцяв ведучий.

 

Також Савік Шустер додав: «Я хочу , щоби всі російські колеги приєдналися до цієї клятви. У нас війна»

 

 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні о 20:30 в ефірі Першого національного стартував спільний інформаційний марафон Національної телекомпанії України, «Громадського телебачення» та «Савік Шустер студії».

 

Ведучі - Савік Шустер та Мустафа Найєм.

 

Ефір присвячено останнім політичним подіям в Україні.

 

Як відзначили у прес-службі Першого національного, НТКУ не заперечує проти одночасної трансляції телевізійного марафону в ефірі інших телевізійних каналів. Для вирішення технічних питань НТКУ просить зв'язатися з відповідними службами Першого Національного.

 

Як писала «Детектор медіа», «Громадське телебачення» в ефірі Першого національного транслюється з 26 лютого в рамках спільного проекту. Згідно підписаного договору, «Громадське телебачення» транслюється у слотах 10:00-12:00, 15:00-17:00 та 19:00-21:00.

 

Безстроковий марафон на Першому Національному був розпочатий за ініціативою «Громадського ТБ» у суботу 1 березня, триває вже другу добу і продовжиться до нормалізації ситуації в Україні.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY