Олена Фетисова зніме фільм «Гру закінчено» про три покоління киян і Євромайдан

Олена Фетисова зніме фільм «Гру закінчено» про три покоління киян і Євромайдан

19 Листопада 2014
6655
19 Листопада 2014
12:45

Олена Фетисова зніме фільм «Гру закінчено» про три покоління киян і Євромайдан

6655
Олена Фетисова зніме фільм «Гру закінчено» про три покоління киян і Євромайдан
Олена Фетисова зніме фільм «Гру закінчено» про три покоління киян і Євромайдан

Українська режисерка Олена Фетисова шукає партнерів для художнього фільму «Гру закінчено», в якій виступить сценаристом і режисером. Про це з посиланням на видання Media Business Reports повідомляє «Медіаняня».

 

Продюсером фільму став Володимир Козир, виробництвом займеться компанія «Інтерфільм», яка також працювала над картиною «Параджанов», де пані Фетисова виступила автором сценарію, продюсером та співрежисером.

 

В центрі сюжету майбутнього фільму - життя трьох поколінь киян під час Євромайдану.

 

«Тренер з плавання Маркович знаходиться в Берліні на змаганнях, коли в столиці України починаються мітинги за асоціацію з Євросоюзом. Дізнавшись про жорстокий розгон мітингувальників, герой кардинально змінює своє ставлення до існуючої влади. Син Марковича Влад заробляє гроші на продажу розробленої ним комп'ютерної гри «Врятуй Україну», сюжет якої перетинається з реальними подіями, а гравці можуть взяти сторону протестуючих або провокаторів. Внучка Марковича Дана підтримує протестувальників і при цьому таємно зустрічається з одним з «поганих хлопців», а її брат Міша боїться потрапити в армію», - описує сюжет стрічки «Медіаняня».

 

Заявлений бюджет проекту - 753,4 тисячі євро. З них підтверджено наразі 302,4 тисячі. У компанії «Інтерфільм» є листи про наміри підтримати проект від британського сейлз-агента Amadeus Entertainment і норвезького продюсера Інгрід Лілль Хегтун, що представляє компанію Barentsfilm, повідомляє «Медіаняня».

 

У вересні проект «Гру закінчено» побував на пітчингу Holland Film Meeting Co-Production Platform в рамках Netherlands Film Festival, де був відзначений призом The Inciteable-Development Award, його творці отримали в нагороду дві консультації  - з розвитку сценарію та проекту у визнаного скрипт-доктора і тренера Мартена Рабартса.

 

Олена Фетисова також планує взяти участь в пітчингу кіноринку Baltic Event, яий щорічно проходить в рамках кінофестивалю Tallinn Black Nights.

 

Нагадаємо, минулого року Українській Оскарівський комітет висунув від України фільм «Параджанов» режисерів Олени Фетисової і Сержа Аведікяна. Створена у копродукції стрічка України, Франції, Грузії та Вірменії «Параджанов» в 2013 році взяла участь у трьох програмах Канського кінофестивалю, а також отримала «Золотого Дюка» на 4-го Одеському міжнародному кінофестивалі в номінації «Кращий український повнометражний фільм».

 

Більше про цей проект можна прочитати в інтерв'ю Олени Фетисової «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду