Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 вересня 2023 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 вересня 2023 року

15 Вересня 2023
431
15 Вересня 2023
15:45

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 вересня 2023 року

431
Ураження десантного корабля та підводного човна росіян у Севастополі, два диктатори на Далекому Сході, саботаж євроінтеграції Грузії.
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 вересня 2023 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» і «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «FreeДом» .

У блоці ICTV/СТБ грузинська політикиня Елене Хоштарія розповіла, що уряд її країни робить усе можливе, щоб не отримати статус кандидата в члени Європейського Союзу, і навіть готовий оголосити імпічмент президентці Грузії, яка лобіювала євроінтеграцію.

Воєнний експерт Олексій Гетьман прокоментував просування Сил оборони в районі Опитного: лобового штурму Донецька не буде, проте повернення українських військових до Донецького аеропорту стало б сильним психологічним чинником, адже росіяни пам'ятають оборону «кіборгів».

За словами заступника голови Всеукраїнської аграрної ради Дениса Марчука, Україна щомісяця втрачає через неможливість повноцінно експортувати зернові 170 мільйонів євро.

Депутат Європарламенту від Німеччини Сергій Лагодинський висловив подив ажіотажем навколо заборони росіянам ввозити на територію Євросоюза певні товари: «Не думав, що займатимуся питанням ввезення в ЄС мила, коли є нагальніші теми — зокрема озброєння України».

Політтехнолог Михайло Шейтельман назвав економічний форум на Далекому Сході «скрєпою, яку Путін не міг скасувати, навіть коли ніхто до нього не приїхав».

Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив у прямому етері ураження великого десантного корабля та підводного човна росіян у Севастополі: «Далі буде».

Вірменський політичний оглядач Марат Акопян відзначив важливість візиту до України дружини прем'єр-міністра Вірменії Анни Акопян: вона відвідала Бучу, а вірмени дуже добре знають, що це таке — пережити геноцид.

У блоці каналу «Інтер» директор із розвитку компанії Defense Express Валерій Рябих сказав, що навіть Куба, попри статус союзника Росії, засудила набір своїх громадян на війну в Україні: найманців не терплять ніде.

Політичний коментатор Дмитро Васильєв відзначив той момент візиту Кім Чен Ина до Путіна, коли корейський диктатор говорив про боротьбу з імперіалізмом: «Це була відверта насмішка, адже імперіалізм нині — це Росія».

Народний депутат Денис Маслов (фракція «Слуга народу») повідомив, яке покарання чекає на учасників псевдовиборів на окупованих територіях України: щонайменше на них накладуть візові обмеження, які не дозволять їм подорожувати цивілізованими країнами.

У блоці каналу «FreeДом» ексспівробітник КДБ Олександр Зеленько назвав ураження ворожої субмарини однією ракетою унікальним випадком, першим подібним в історії воєнної справи.

Політичний коментатор Володимир Фесенко підкреслив важливість синхронізації процесів щодо членства у Євросоюзі балканських країн та України й Молдови: це має бути не змагання, хто раніше, а одне велике розширення ЄС.

Колишня міністерка продовольства Ольга Трофімцева висловила думку, що хорватські порти є не заміною, а доповненням до зернових коридорів у Чорному морі.

Член ради фонду «Ліберальна місія» Сергій Жаворонков схарактеризував зовнішню політику Росії: «Кремлівська влада токсична, з нею ніхто не хоче афішувати контакти».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
431
Читайте також
21.09.2023 18:00
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
482
21.09.2023 14:12
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
950
11.09.2023 11:00
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
371
10.09.2023 13:00
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
540
09.09.2023 22:01
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
594
09.09.2023 15:00
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду