10 жовтня - прем’єрний  показ  фільму  «Салдатики» у Києві

10 жовтня - прем’єрний показ фільму «Салдатики» у Києві

8 Жовтня 2014
7873
8 Жовтня 2014
17:21

10 жовтня - прем’єрний показ фільму «Салдатики» у Києві

7873
10 жовтня - прем’єрний  показ  фільму  «Салдатики» у Києві
10 жовтня - прем’єрний  показ  фільму  «Салдатики» у Києві

10 жовтня у кінотеатрі «Жовтень» (Київ, вул. Костянтинівська, 26, метро «Контрактова площа») о  17.30 відбудеться прем'єрний  показ  фільму  «Салдатики» за оповіданням Володимира Винниченка (Золотий фонд України). Автори присвятили стрічку  пам'яті  загиблих на  Євромайдані.

 

Анотація фільму:  1904 рік - боротьба проти панства набирає обертів. Відвойовувати справедливість селяни прийшли до Пана, а наткнулися на солдатів.  Що оберуть селяни? Відстояти правду, чи залишатися рабами? Що оберуть солдати? Бездушно вбити за наказом, чи залишитись чистим перед Богом, совістю і людьми? 2014 рік - Євромайдан. І знову народ проти влади... Так чия ж правда переможе? Чиєю мовою говорить Бог?

 

Виробник: Союз молодих кінематографістів України

 

Союз молодих кінематографістів України (СМКУ) (www.smku.org) було створено у 2010 році. Кількість осіб зареєстрованих офіційно - більше двох тисяч. Членами СМКУ є як творчі особистості різних професії, так і молоді фахівці у сфері кінематографу. За три роки існування СМКУ було організовано два молодіжних кінофестиваля ігрового кіно та музичних відеороликів, створена школа для аматорів у галузі кіно, підготовлено до виробництва фільм  для участі у міжнародних кінофестивалях класу «А»,  знято короткометражне кіно для прокатув Україні, країнах зарубіжжя та інше.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду