detector.media
08.10.2014 17:21
10 жовтня - прем’єрний показ фільму «Салдатики» у Києві
10 жовтня - прем’єрний  показ  фільму  «Салдатики» у Києві

10 жовтня у кінотеатрі «Жовтень» (Київ, вул. Костянтинівська, 26, метро «Контрактова площа») о  17.30 відбудеться прем'єрний  показ  фільму  «Салдатики» за оповіданням Володимира Винниченка (Золотий фонд України). Автори присвятили стрічку  пам'яті  загиблих на  Євромайдані.

 

Анотація фільму:  1904 рік - боротьба проти панства набирає обертів. Відвойовувати справедливість селяни прийшли до Пана, а наткнулися на солдатів.  Що оберуть селяни? Відстояти правду, чи залишатися рабами? Що оберуть солдати? Бездушно вбити за наказом, чи залишитись чистим перед Богом, совістю і людьми? 2014 рік - Євромайдан. І знову народ проти влади... Так чия ж правда переможе? Чиєю мовою говорить Бог?

 

Виробник: Союз молодих кінематографістів України

 

Союз молодих кінематографістів України (СМКУ) (www.smku.org) було створено у 2010 році. Кількість осіб зареєстрованих офіційно - більше двох тисяч. Членами СМКУ є як творчі особистості різних професії, так і молоді фахівці у сфері кінематографу. За три роки існування СМКУ було організовано два молодіжних кінофестиваля ігрового кіно та музичних відеороликів, створена школа для аматорів у галузі кіно, підготовлено до виробництва фільм  для участі у міжнародних кінофестивалях класу «А»,  знято короткометражне кіно для прокатув Україні, країнах зарубіжжя та інше.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY